O femeie din Marea Britanie a murit în timpul partidei de amor! Partenerul ei, condamnat la închisoare

O femeie din Marea Britanie a murit în timpul partidei de amor! Partenerul ei, condamnat la închisoare
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 14 Septembrie 2021
Data actualizare: 09 Octombrie 2021
Sophie Moss, o femeie în vârstă de 33 de ani Darlington (Durham – Marea Britanie), a murit în timpul unei partide de amor, după ce partenerul ei a strâns-o prea tare de gât.

Potrivit celor de la BBC, Sam Pybus, care era căsătorit, dar se iubea de trei ani și cu Sophie Moss, a afirmat că nu mai știe exact ce s-a întâmplat și cum a murit femeia, dar că își amintește că totul a avut loc în timpul unei partide „nebune” de sex. Mai mult decât atât, el a dezvăluit că a plecat către Sophie Moss seara, după ce soția lui a adormit, și că odată ajuns la locuința amantei, a consumat peste 20 de sticle de bere.

Presa din Marea Britanie mai notează că bărbatul în vârstă de 32 de ani a pledat vinovat pentru ucidere prin imprudență și a primit patru ani de pușcărie. Însă fratele victimei și fostul ei soț sunt de părere că pedeapsa este mult prea mică.

„Sophie era o persoană vulnerabilă, care avea o sănătate fizică şi mentală slăbită”, a spus James Moss, fratele ei, care a fost completat de Daniel Parkington, tatăl celor doi copii pe care îi avea Sophie Moss: „Acest bărbat ar trebui să fie închis pe viață. Nu e o sentință corectă”.

Odată ce pedeapsa pe care a primit-o Sam Pybus a fost anunțată de jurnaliști, mai multe persoane au protestat în mediul online, iar acum instanța ia în calcul să schimbe sentința. „Se pare că sugrumarea unei femei până la moarte este încă privită în lege ca un accident nefericit, mai degrabă decât o violență gravă teribilă”, au spus aceștia.

După avalanșa de reacții, instanța care s-a ocupat de acest caz a anunțat că este posibil să rejudece cazul, pe motiv că judecătorul a fost nejustificat de indulgent când a dat sentința.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies