Sora lui George Michael a murit, la exact trei ani de la decesul artistului

Sora lui George Michael a murit, la exact trei ani de la decesul artistului
Citeste mai mult despre: George Michael, a murit, sora,
Data publicarii: 28 Decembrie 2019
Data actualizare: 28 Decembrie 2019
Melanie (55 de ani) a fost găsită fără suflare, în ziua de Crăciun, exact la trei după moartea artistului britanic.

Melanie Panayiotou, sora lui George Michael, a murit la vârsta de 55 de ani, chiar la trei ani de la trecerea în neființă a cântărețului, în 2016, chiar în ziua de Crăciun.

Melanie, care era coafeză, a fost găsită de sora ei mai mare, Yioda Panayiotou (57 de ani) în casa ei din Hampstead, nord-vestul Londrei, pe 25 decembrie.

Conform Poliției Metropolitane, cauza morții nu este considerată suspectă, urmând să fie așteptate rezultatele autopsiei. 

Melanie și George erau apropiați, aceasta primind o parte din averea artistului - care includea 97,6 milioane de lire sterline și o vilă în Highgate, nordul Londrei - după moartea acestuia. 

În trecut, aceasta a vorbit cu drag de fratele său și chiar zilele trecute a făcut o declarație în care le spunea fanilor că mesajele lor ”o ajută să treacă prin perioadele grele”.

Acum o lună, aceasta a dat un interviu pentru o revistă, în care spunea că ”sunt mândră de fratele meu gay, contrar a ceea ce poate ați auzit recent”.

Din nefericire, fratele ei mai mic, George, a fost găsit fără suflare la casa sa din Goring-on-Thames, Oxfordshire, în ziua de Crăciun a anului 2016. 
 

Vezi și: Cuba Gooding, Jr. este acuzat de 15 femei pentru hărțuire sexuală
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies