Soția actorului Ron Ely din serialul Tarzan, ucisă în propria casă. Cine este autorul

Soția actorului Ron Ely din serialul Tarzan, ucisă în propria casă. Cine este autorul
Ron Ely l-a jucat pe Tarzan în 1966. FOTO: Getty Images
Citeste mai mult despre: Tarzan, Ron Ely, ucisa, Valerie Lundeen,
Autor: Dan L. Brumar
Data: 17 Octombrie 2019
Actorul american Ron Ely, care în anii ’60 l-a interpretat pe Tarzan, este în doliu. Soția sa, Valerie Lundeen, a fost ucisă prin înjunghiere în propria casă, iar atacatorul este chiar fiul lor.

Poliția din Santa Barbara a ajuns prea târziu marți seară, la reședința cunoscutului actor. Soția lui Ron Ely zăcea fără suflare în casă, cu multiple răni provocate de un cuțit. Oamenii legii au apucat să-l găsească pe atacator și, pentru că reprezenta un pericol, a fost împușcat pe loc, scrie Radar Online.

Citește și

Autorul crimei este chiar fiul femeii, Cameron Ely, în vârstă de 30 de ani. Între el și mama lui a izbucnit un conflict spontan, curmat de moartea fulgerătoare a femeii.

Ron Ely și Valerie Lundeen în iunie 1977. FOTO: Getty Images

Actorul Ron Ely, în vârstă de 81 de ani, a fost trasnportat la spital pentru îngrijiri medicale, însă este în afara oricărui pericol.

Ron Ely a jucat în serialul Tarzan distribuit de NBC în anul 1966, dar și în flmul de cinema Doc Savage: The Man of Bronze

Ron Ely în serialul Tarzan. FOTO: Getty Images

Pe platourile de filmare ale serialului Tarzan, Ely și-a făcut singur cascadoriile, iar acest lucru i-a provocat zeci de răni și fracturi. Și-a rupt de două ori umărul și a fost mușcat de mai multe ori de lei.

În 1984 s-a căsătorit cu modelul Valerie Lundeen, iubirea sa din copilărie. Valerie Lundeen a fost Miss Florida. Cei doi au împreună trei copii: Kirsten, Kaitland și Cameron, ultimul ucis de poliție.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Profil de celebritate Alexander Skarsgård

FULLSCREEN
Soția actorului Ron Ely din serialul Tarzan, ucisă în propria casă. Cine este autorul
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies