Soția lui Christian Eriksen, Sabrina Kvist Jensen, momente de coșmar pe marginea terenului

Soția lui Christian Eriksen, Sabrina Kvist Jensen, momente de coșmar pe marginea terenului
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 12 Iunie 2021
Data actualizare: 13 Iunie 2021
Danezul Christian Eriksen s-a prăbușit pe teren în partida contra Finlandei de la EURO 2020. Soția lui, Sabrina Kvist Jensen, a trăit la maximum cele 16 minute în care medicii l-au resuscitat pe fotbalist.

Sabrina Kvist Jensen a privit de pe marginea terenului tragedia care se desfășura în fața ei. Partenerul ei de viață zăcea întins pe gazon, înconjurat de coechipieri și echipajul medical. 

Eriksen a fost resuscitat pe gazon vreme de 16 minute, iar soția sa a fost auzită rugându-se pentru el. „O, Doamne! Te rog, nu!”, ar fi spus femeia.

Ea a fost îmbărbătată de coechipierii lui Christian, care au făcut cerc uman în jurul lui pentru a nu permite camerelor de luat vederi să pătrundă.

Christian Eriksen și Sabrina Kvist Jensen sunt împreună din 2012 și au un fiu, Alfred, în vârstă de 3 ani, și încă un copli venit pe lume în decembrie 2020.

Eriksen a fost transportat pe targă la spital și, din imaginile suprinse de fotografi, se poate vedea că era conștient în momentul în care a ajuns la ambulanță.


Vezi mai jos imaginile cu incidentul de pe Parken Stadium!


UEFA a comunicat oficial că fotbalistul a fost stabilizat și că e sub supraveghere medicală de specialitate.

Fotografii: Getty Images
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies