Statuia Prințesei Diana | Motivul pentru care Prințul Charles și Regina au lipsit de la dezvelire

Statuia Prințesei Diana | Motivul pentru care Prințul Charles și Regina au lipsit de la dezvelire
Frații William și Harry au comandat statuia mamei lor în 2017. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 02 Iulie 2021
Data actualizare: 02 Iulie 2021
Prințul William și Prințul Harry s-au reunit de dragul mamei lor, Prințesa Diana, care are o nouă statuie în grădinile Palatului Kensington. De la eveniment au lipsit Prințul Charles, fostul soț al Dianei, și Regina Elisabeta a II-a, dar există un motiv întemeiat pentru asta.

William și Harry au lăsat disputele deoparte pentru un eveniment care a avut ca scop cinstirea memoriei mamei lor, Lady Di. Joi, la Palatul Kensington, cei doi au dezvelit o statuie a Prințesei. La 1 iulie, Lady Di ar fi împlinit 60 de ani.

Evenimentul nu s-a bucurat de prezența Reginei și a fiului ei, Prințul Charles, însă apropiații Casei Regale spun că nu a fost o scăpare.

Membrii familiei regale au vrut să păstreze un moment de intimitate, nu să organizeze un eveniment cu mulți participanți, ceea ce ar fi însemnat o deturnare a unui moment special. N-a fost o decizie de ultim moment; s-a decis în urmă cu câteva săptămâni ca alți membri ai familiei regale să nu participe”, a spus o sursă citată de Us Weekly.

Sursele spun că Regina Elisabeta a II-a și fiul ei, Charles, vor merge să vadă statuia într-o altă zi. Acum a fost un eveniment de familie, iar Regina nu a vrut să fie intruzivă.

Alături de cei doi frați au mai fost la eveniment frații Dianei, Earl Charles Spencer, Lady Sarah McCorquodale și Lady Jane Fellowes.

Statuia, care a fost comandată de Harry și William încă din 2017, o înfățișează pe Diana alături de trei copii. Ea semnifică universalitatea și impactul generațiilor asupra muncii ei.

Statuia, realizată de sculptorul Ian Rank-Broadley din bronz, are un soclu gravat cu numele ei și cu data dezvelirii, 1 iulie 2021. În această zi, Lady Di ar fi împlinit 60 de ani.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies