Ștefan Mandachi, ajutor pentru ucraineni. Afaceristul își pune la dispoziție hotelul pentru refugiați și animalele lor de companie

Ștefan Mandachi, ajutor pentru ucraineni. Afaceristul își pune la dispoziție hotelul pentru refugiați și animalele lor de companie
Data publicarii: 25 Februarie 2022
Data actualizare: 25 Februarie 2022
Situația din Ucraina este una critică pentru cetățeni, după ce Vladimir Putin a ordonat trupelor să intre în Ucraina și deja țara a fost atacată.

Oamenii sunt speriați și încearcă să scape din Ucraina, mergând în țările vecine, inclusiv în România. Deja românii au dat dovadă de empatie și mulți s-au oferit să găzduiască familiile greu încercate în această perioadă.

Printre personalitățile publice care oferă un sprijin real în această perioadă este și Ștefan Mandachi. Afaceristul își pune la dispoziție hotelul din Suceava și, mai mult, prioritari sunt refugiații cu animale de companie. 

La hotelul nostru din Suceava am cazat gratuit deja  (la ora 17:45) primii patru refugiați: soț, soție, copil, bunica. Locurile sunt limitate, nu am fost pregătiți și există multe rezervări prealabile (inclusiv ucrainieni). Subliniez, prioritare sunt cazurile de refugiați CU CÂINI și PISICI. Vom construi până luni 30 țarcuri și cuști pentru “câinii refugiați” unde ar intra cam 40-50 animale (dacă nu se mușcă). Asta în primă fază”, a scris Ștefan Mandachi pe Facebook 

Afaceristul a mai adăugat faptul că dispoziție refugiaților o masă caldă, sigura condiție fiind să prezinte actele de identitate pentru a dovedi că sunt din Ucraina. 

Vom pune la dispoziție gratuit o sală de evenimente de 1000 MP pt. paturi (dacă ne cer autoritățile)”, a mai adăugat aceasta. 

Sursă foto: Facebook
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!