Surpriză de proporții pentru un însoțitor de zbor. Ce a găsit în mâncarea servită în avion

Surpriză de proporții pentru un însoțitor de zbor. Ce a găsit în mâncarea servită în avion
Citeste mai mult despre: viral, avion, mancare,
Data publicarii: 23 August 2022
Data actualizare: 23 August 2022
Un însoțitor de zbor aflat într-un avion care călătorea pe ruta Ankara, Turcia - Düsseldorf, Germania, a avut o surpriză de proporții când a gustat din mâncarea servită la bord. Ceea ce părea a fi un prânz normal s-a dovedit a fi nimic altceva decât capul unei reptile.

Întâmplarea a avut loc la bordul unui avion deținut de compania aeriană SunExpress. Se pare că însoțitorul de bord își lua prânzul primit în timpul zborului, o farfurie cu ravioli și legume, când a dat peste capul unui șarpe.

În clipul publicat pe internet se poate vedea cum caserola cu mâncare conținea, pe lângă legume verzi și paste, și capul unui șarpe de mărimea unui deget. Întrebați de acest incident, firma de catering a declarat că cel mai probabil capul de reptilă a fost adăugat după prepararea felului de mâncare.


 

De asemenea, compania de zbor responsabilă a declarat public că vor lua toate măsurile pentru a asigura siguranța și confortul pasagerilor lor, precum și încetarea colaborării cu serviciul de catering în cauză.

"Este prioritatea noastră principală ca serviciile pe care le oferim oaspeților noștri la bordul aeronavelor noastre să fie de cea mai înaltă calitate și ca atât oaspeții, cât și angajații noștri să aibă o experiență de zbor confortabilă și sigură.

"Acuzațiile și acțiunile din presă cu privire la serviciile de alimentație la bordul aeronavelor sunt absolut inacceptabile și a fost inițiată o anchetă detaliată pe această temă. Până la încheierea procesului de cercetare în cauză, au fost luate imediat toate măsurile și acțiunile preventive, inclusiv oprirea furnizării produsului în cauză", a fost declarația oferită de compania de zbor.

Sursă foto: Shutterstock

Vezi și: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies