Târg de Sfinții Mihail și Gavriil la Muzeul Țăranului în perioada 2-4 noiembrie

31 Octombrie 2018, 11:45

Târg de Sfinții Mihail și Gavriil la Muzeul Țăranului în perioada 2-4 noiembrie
Românii celebrează pe data de 8 noiembrie una dintre cele mai importante sărbătorii ale Bisericii Ortodoxe, Soborul Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil

Bucureștenii sunt așteptați acest weekend la celebrarea Sfinților Arhengheli Mihai și Gavriil, sărbătoarea care marchează sfârșitul ultimelor zile călduroase de toamnă, înainte de intrarea în postul Crăciunului. 

Muzeul Țăranului își așteaptă publicul la Târgul de Sfinții Mihail și Gavriil, începând cu ziua de vineri, 2 noiembrie, până duminică seară. Publicul va avea ocazia de a admira între orele 10:00 - 18:00, numeroase obiecte din ceramică, țesături, icoane, podoabe, obiecte din lemn. De asemenea, invitații târgului vor avea prilejul de a asista la demonstrații de incondeiat ouă, cioplit în lemn, țesut și pictură pe sticlă.

Pe parcursul celor 3 zile, invitații vor lua parte la diverse activități de mestesiug și se vor bucura de bunătățuri atent pregătite precum: miere, prăjituri, turtă dulce, plante de leac și țuică. 

Prețul unui bilet: 4 lei (elevi, studenți, pensionari: 2 lei)

Coordonatori: Oana Constantin și Simona Hobincu (Secția de Educație Muzeală)

De asemenea, publicul cinefil este așteptat la a 4 a ediție a Festivalului Internațional Antropologic Culese din Balkani 4.0, în periaoda 1-4 noiembrie, la Cinema Muzeul Țăranului & Clubul Țăranului. Intrarea este liberă că pasărea cerului!

Va așteptăm! 


Sursa foto: managerexpress.ro
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO