Târgul intern de Crăciun al PRO TV: Peste 30.000 de lei donați pentru primul spital oncologic de copii din România

Târgul intern de Crăciun al PRO TV: Peste 30.000 de lei donați pentru primul spital oncologic de copii din România
O tradiție în luna decembrie, târgul de Crăciun organizat de PRO TV pentru propriii angajați a servit în acest an unei alte cauze nobile. 

În preajma sărbătorilor de iarnă, angajații PRO TV au pregătit în casele lor bucate tradiționale, prăjituri, articole hand made, decorațiuni de brad care au fost scoase la vânzare în curtea PRO TV. Fiecare angajat al companiei care a dorit să susțină cauza nobilă din acest an, construirea primului spital de oncologie și radioterapie pediatrică din România, a putut cumpăra bunuri și preparate culinare gătite de ceilalți colegi ai lor.

Citește și

Produsele comercializate de angajații PRO TV au generat venituri de peste 30.000 de lei (aproximativ 6.500 de euro). În final, toți banii colectați în timpul târgului intern de Crăciun vor ajunge la Asociația „Dăruiește Viață”, inițiatorul proiectului de realizare a unității medicale pentru copii. 

Pentru fiecare dintre noi, acest eveniment a fost un prilej de bucurie, dar și de apreciere a muncii celor de lângă noi care înfăptuiesc lucruri mărețe, în folosul celor care au mare nevoie de ajutor, copiii bolnavi. Cu această ocazie, angajații companiei au putut cumpăra cadouri de Crăciun pentru cei dragi și au putut petrece câteva ore la serviciu într-un mod cât se poate de plăcut.

Totodată, angajații PRO TV au putut face donații suplimentare, trimițând un SMS la numărul scurt 8864 cu mesajul SPITAL, pentru 4 euro pe lună, sau la numărul 8844, cu mesajul SPITAL, pentru 2 euro pe lună.

Românii care vor să sprijine această cauză nobilă pot face donații folosind același mecanism sau alte mijloace puse la dispoziție de Asociația „Dăruiește Viață”. Mai multe detalii găsiți AICI.

Proiectul primului spital de oncologie pediatrică din România a beneficiat deja de generozitatea a zeci de mii de persoane fizice și juridice. Datorită implicării active a societății civile și a sprijinului care a venit de la români, Asociația „Dăruiește Viață” a decis să extindă suprafața spitalului, de la trei la șase etaje. Astfel, au fost adăugate un bloc operator modern, o secție de terapie intensivă, o secție de chirurgie și una de neurochirurgie.

Întreaga construcție, care costă 16 milioane de euro, ar trebui să fie gata în luna decembrie a anului viitor.   

FULLSCREEN
Târgul intern de Crăciun al PRO TV: Peste 30.000 de lei donați pentru primul spital oncologic de copii din România
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies