Tata Vlad de la B.U.G. Mafia, despre festivalul „Beach, Please!”: „Va fi un show impresionant”

Tata Vlad de la B.U.G. Mafia, despre festivalul Beach, Please! : Va fi un show impresionant
Citeste mai mult despre: beach please, Bug Mafia, voyo,
Data publicarii: 21 Aprilie 2022
Data actualizare: 21 Aprilie 2022
Beach, Please! este cel mai mare festival de hip-hop și trap organizat vreodată în România, care va fi transmis live pe VOYO. Peste 50 de artiști de renume din zona de hip-hop, trap și rap se vor întâlni pe aceeași scenă și vor pune distracția pe hartă la malul mării!

Beach, Please! este, într-adevăr cel mai mare festival de muzică urbană din România de până acum și suntem fericiți că suntem o parte din acest proiect. Îi așteptăm acolo pe toți cei ce iubesc muzica rap și trap pentru că va fi un show impresionant și artiștii vor aduce tot ce au mai bun pe scenă. Se aduce un cort din Olanda de mărimea unui stadion, un ecran LED de 400 de metri pătrați, va fi un sunet puternic, cred că va fi o experiență cu totul specială”, a declarat Tata Vlad, de la B.U.G. Mafia. 

Festivalul va avea loc în perioada 29 aprilie - 1 mai la Costinești, iar printre invitați se numără: B.U.G. Mafia, Puya, Deliric, Grasu XXL, SPIKE, Dragonu AKA 47, Chimie, Puya, NANE, Killa Fonic, Șatra BENZ, IAN, Oscar, Rava, Amuly, Marko Glass, Petre Ștefan, OG Eastbull și mulți alții. Biletele sunt în continuare disponibile pe https://bilete.beach-please.ro/.

 Eveniment organizat de Big Events susținut de VOYO și KISS FM.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!