Tatăl Mădălinei Manole a murit de Covid-19 la Spitalul Județean de Urgență Ploiești

Tatăl Mădălinei Manole a murit de Covid-19 la Spitalul Județean de Urgență Ploiești
Ion Manole, distrus la căpătâiul fiicei lui. FOTO: Agerpres
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 09 Septembrie 2020
Data actualizare: 09 Septembrie 2020
Ion Manole s-a stins din viață miercuri seară, pe un pat de spital. În vârstă de 77 de ani, tatăl Mădălinei Manole contractase noul coronavirus și a fost internat la Terapie Intensivă.

Tatăl Mădălinei Manole a pierdut lupta cu Covid-19 și a murit la Spitalul Județean de Urgență Ploiești. Anunțul a fost făcut de fiul său, Marian, fratele Mădălinei Manole.

DUMNEZEU să te odihnească în pace, tată! Acum ești împreună cu fata și soția ta!”, a scris Marian Manole pe Facebook. El știa de acum câteva zile că tatăl lui are șanse mici să se vindece.

Nu mai sunt șanse. A intrat în comă, a făcut stop cardiorespirator și doctorii de acolo mi-au spus să mă pregătesc de ce-i mai rău”, a spus Marian la RTV.

Fratele Mădălinei Manole a precizat că tatăl său nu avea niciun simptom  clar de Covid-19 și că nu intrase în contact „cu nimeni” înainte să fie depistat cu coronavirus.

La 14 iulie 2010, Mădălina Manole a fost găsită decedată în casa ei de pe strada Griviței din orașul Otopeni. Legiștii au stabilit că moartea a survenit prin otrăvire cu un persticid extrem de toxic și a fost catalogată drept sinucidere. În acea zi împlinise 43 de ani. Întreaga familie, în frunte cu tatăl ei, Ion Manole, a fost distrusă din cauza dispariției premature a artistei. 

Fotografii: Agerpres

Vezi și VIDEO: Masked Singer - Masca sus, masca jos
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies