Teatrul Țăndărică vă invită în data de 10 mai 2019, ora 19:00 la premiera spectacolului ”Cenușăreasa”

Teatrul Țăndărică vă invită în data de 10 mai 2019, ora 19:00 la premiera spectacolului Cenușăreasa
Autor: Redactia
Data publicarii: 06 Mai 2019
Data actualizare: 06 Mai 2019
După succesul spectacolului ”Scufița roșie”, regizorul Felix Alexa, revine la Țăndărică cu o nouă viziune a îndrăgitei povești ”Cenușăreasa”. 

Teatrul Țăndărică prezintă un spectacol de excepție într-un stil vizual care atrage publicul de toate vârstele, cu păpuși de mari dimensiuni și elemente contemporane gândite de scenografii Marian Sandu și Oriana Pelladi.

Spectacolul lui Felix Alexa reușește să surprindă lumea de azi cu dorințele, interesele și preocupările ei printr-un scenariu plin de haz, presărat cu numeroase momente muzicale. Povestea ”Cenușăresei” ne conduce spre o morală care întărește puterea faptelor bune și reușește să cucerească publicul de toate vârstele. 

Despre modul în care și-a gândit spectacolul, regizorul mărturisește: ”Cenușăreasa este un spectacol modern, al acestei noi generații care accesează de foarte mici internetul, pentru orice informație. O generație surprinzătoare, chiar și pentru părinți. În același timp însă, mi-am dorit o reîntoarcere  la emoții și senzații adevărate, profunde, la comunicare sufletească, lucruri de care tehnologia modernă ne îndepărtează din ce în ce mai mult.
Cenușăreasa mea vorbește despre iubire, ca sentiment esențial ce dă sens vieții. Iubirea, care poate fi percepută de copii sau adulți ca o stare binefăcătoare ce apare uneori din senin și schimbă destine. Am reinterpretat celebrul basm gândindu-mă la sensibilitatea și lumea înconjurătoare a copiilor de azi, la inteligența lor, uneori surprinzător de matură. O ”Cenușăreasă” a timpurilor noastre, agitate și imprevizibile, în care singura alternativă rămâne evadarea din realitate în iluzii și povești teatrale
.”

Așadar, vineri, 10 martie, la ora 19:00, vă așteptăm la Sala Mare a Teatrului Țăndărică să urmărim împreună povestea ”Cenușăresei”.

Scenariul de Felix Alexa
Regia: Felix Alexa
Scenografia: Marian Sandu și Oriana Pelladi
Light design și ilustrație muzicală: Felix Alexa
Coregrafie dans irlandez: Mara Cernat
Distribuție: Olga Ioana Bela, Liliana Gavrilescu, Daniel Stanciu, Gabriel Apostol, Simina Constantin, Dan Codreanu, Florin Mititelu, Ana Maria Bălescu
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies