The Artist Awards: ediția cu numărul trei revine la Craiova, pe 18-19 septembrie

The Artist Awards: ediția cu numărul trei revine la Craiova, pe 18-19 septembrie
Citeste mai mult despre: The Artist Awards, septembrie,
Data publicarii: 27 August 2021
Data actualizare: 27 August 2021
Cei mai populari și îndrăgiți artiști români se întorc la Craiova pentru a treia ediție a The Artist Awards. In parteneriat cu Opera Română Craiova, evenimentul se va desfășura în perioada 18 – 19 septembrie 2021, iar în cadrul acestuia vor fi premiați artiștii și creatorii de conținut.

 Timp de două zile, Piața Mihai Viteazul din Craiova va găzdui unul dintre cele mai mari evenimente muzicale, în cadrul căruia vor fi celebrați artiștii și creatorii de conținut. INNA, Carla’s Dreams, Irina Rimes sau The Motans sunt doar câteva dintre numele care vor urca pe scena The Artist Awards 2021 și vor susține show-uri memorabile. 

Premiile din cadrul evenimentului vor fi acordate prin voting, în funcție de preferințele publicului. Votarea se va desfășura pe site-ul www.theartistawards.com în perioada 24 – 29 august, iar câștigătorii vor fi aflați în zilele de 18 și 19 septembrie.

The Artist Awards 2021 este un eveniment gratuit pentru public, organizat de Big Events în parteneriat cu Opera Română Craiova, cu sprijinul LIDL Romania si sutinut de KissFM. Accesul la eveniment se va face in baza adeverinței de vaccinare sau a unui test PCR sau Antigen cu rezultat negativ, făcut cu cel mult 72h, respectiv 24h, înainte de eveniment.  
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!