Tormund din Game of Thrones, depistat cu coronavirus. Numărul celebrităților infectate a ajuns la ajuns la 6

Tormund din Game of Thrones, depistat cu coronavirus. Numărul celebrităților infectate a ajuns la ajuns la 6
Autor: Redactia
Data publicarii: 17 Martie 2020
Data actualizare: 17 Martie 2020
Actorul norvegian Kristofer Hivju este ultimul pe lista celebrităților care au fost depistate cu coronavirus. Interpretul lui Tormund din Game of Thrones, în vârstă de 41 de ani, și-a anunțat fanii de pe Instagram că a ieșit pozitiv la testul de Covid-19 și că așteaptă și rezultatele pentru partenera sa. 

Actorul a specificat că este acasă în izolare, starea sănătății sale este bună și că are doar simptome normale de răceală.

Kristofer Hivju se pregătea pentru filmările serialului din The Witcher, în care a primit un rol în sezonul 3. Însă Netflix a anunțat că întrerupe filmarea tuturor producțiilor sale.

Și Idris Elba, desemnat în urma cu doi ani “cel mai sexy bărbat în viață”, a ieșit pozitiv la testul de coronavirus, însă și el spune că “se simte ok”.

Primele celebrități care au anunțat că au coronavirus au fost Tom Hanks și soția sa, Rita Wilson. Cei doi și-au asigurat fanii că sunt pe mâini bune, în Australia.

Și actrița Olga Kurylenko, “fata Bond” care a jucat alaturi de Daniel Craig în “Quantum Solace”, a mărturisit că are coronavirus. 

Și soția premierului canadian Justin Trudeaux, Sophie Grégoire Trudeau, a ieșit pozitivă cu Covid-19.

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies