Trei surori au născut în aceeași zi, cu același medic. Cum a fost posibil

Trei surori au născut în aceeași zi, cu același medic. Cum a fost posibil
Sursa FOTO: Shutterstock
Citeste mai mult despre: surori, bebelusi, eveniment rar, nastere, ohio,
Data: 16 Iulie 2020
Un eveniment extrem de rar a avut loc în statul american Ohio. Trei surori au născut în aceeași zi, cu același doctor, iar șansele ca acest lucru să fie posibil erau de una la 50 de milioane. 
Cele trei surori au născut la același spital, sub supravegherea aceluiași medic. Evident, nașterile nu au avut loc în același timp. Bebelușii, un băiețel și două fetițe, au venit pe lume în decursul a patru ore și jumătate, potrivit Independent.
 
Daneesha Haynes, Ariel Williams și Ashley Haynes au născut la 3 iulie la Ohio Health Mansfield Hospital.Sursa FOTO: YouTube


 
Ariel, în vârstă de 20 de ani, a fost prima care a născut. Ea este mama unei fetițe pe care a numit-o Sincere. A urmat Ashley (27 de ani), care a adus pe lume un băiețel ce poartă numele Adrion. Daneesha (25 de ani) a fost cea care întregit trioul și a născut o fetița adorabilă, care va purta numele Emrie. 
 
Ashley, una dintre surori, a povestit că atunci când au aflat că ar putea să nască aproximativ în aceeași perioadă, s-au amuzat teribil. Totul a rămas la stadiu de glumă până în ziua cea mare. Proapetele mămici recunosc că nu și-au imaginat că acest lucru va fi posibil.
Vezi și: Ea e noua regină a fitnessului. Cine e Ashleigh Jordan, tânăra care inspiră milioane de oameni să facă sport

FULLSCREEN
Trei surori au născut în aceeași zi, cu același medic. Cum a fost posibil
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO