Trupa VAMA, două piese noi și concert cu public la Arenele Romane. „Nu am vrut să revenim live oricum”

Trupa VAMA, două piese noi și concert cu public la Arenele Romane. Nu am vrut să revenim live oricum
VAMA a mai susținut un concert și în aprilie, la mare, însă fără public.
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 16 Iunie 2021
Data actualizare: 16 Iunie 2021
Trupa VAMA revine la Arenele Romane după fix un an. Primul concert cu public al trupei în 2021 va fi la 29 iulie, începând cu ora 21:00. Cât costă biletele și ce spune Tudor Chirilă despre revederea cu fanii VAMA.

Trupa VAMA susține primul concert cu public din acest an, joi, 29 iulie, la Arenele Romane din București, și celebrează astfel revenirea la normalitate. Formația va cânta live, de la ora 21:00, timp de două ore, în fața a 2.500 de fani. Este primul concert live al trupei susținut în fața unui public atât de numeros, aflat în fața scenei. 

În aceeași seară, trupa va lansa două piese, moment pe care Tudor Chirilă îl consideră special.

Nu am vrut să revenim live oricum, într-un concert banal, deși tentația este mare pentru că suntem disperați să privim de pe scenă oameni fără mască care să se bucure de muzica noastră. Așa că ni s-a părut o idee bună s-o facem în același loc ca anul trecut, ca un fel de victorie asupra acestei pandemii care ne-a bulversat pe toți. Mi-ar plăcea să știu că publicul prezent anul trecut care a însemnat pentru noi un sprijin moral greu de cuantificat va fi prezent în totalitate pe 29 iulie și că vor striga din public și eu am fost anul trecut”, a spus solistul. 

Biletele sunt disponibile pe iabilet.ro și în rețeaua iabilet la următoarele prețuri:

  • Earlybird: 79 lei Acces General, 99 lei Golden Circle, în fața scenei
  • Presale: 89 lei Acces General, 109 lei Golden Circle, în fața scenei
  • La intrare: 120 lei Acces General și 150 lei Golden Circle, în fața scenei.

Primele 400 de bilete costă 79 lei Acces General și 99 lei Golden Circle în fața scenei și se găsesc pe www.iabilet.ro și în rețeaua iabilet. PRO TV Plus e partener media al concertului.

Accesul, permis doar fanilor vaccinați

Conform normelor în vigoare, evenimentul este disponibil doar pentru fanii vaccinați. Ei trebuie să vină cu certificatul de vaccinare printat. Accesul cu umbrele este interzis la eveniment.

Fanii care nu reușesc să ajungă la Arenele Romane, pot urmări concertul online, pe platforma vstage.ro, iar biletele pentru evenimentul transmis live pot fi găsite tot pe iabilet.ro. 

În pandemie, VAMA a fost singura trupă din România care a cântat la Arenele Romane, pe 29 iulie 2020. Concertul din această vară vine la exact un an distanță de la acel show unic, care a adunat 350 de oameni care au purtat măști și au respectat măsurile de distanțare fizică. Acum formația revine în forță ca să înapoieze fanilor muzica live și deja celebrul show marca Vama și Chirilă.

VAMA, documentar pe PRO TV Plus

Tot în premieră, trupa VAMA va lansa în această vară și un documentar de scurt metraj, intitulat Regii Pandemiei, care a fost filmat în timpul concertului de anul trecut. Acesta va putea fi urmărit în premieră pe PROTVPlus.ro, începând cu data de 15 iulie. În exclusivitate, va putea fi urmărit în avans pe VOYO, de pe 12 iulie. 

Din 5 august, fanii vor putea găsi documentarul și pe canalul de YouTube al trupei Vama. Prin Regii Pandemiei, regizorul Mihai Dragolea spune, cu umor și atenție la detalii, povestea show-ului trupei care s-a încumetat la singurul concert de pe o arenă mare, în vara lui 2020.

VAMA este formată din Tudor Chirila - voce, Eugen Caminschi - Chitară, Gelu Ionescu - claviaturi, Lucian Clopo - tobe, Dan Lucian - bas

Evenimentul este organizat de BestMusic Live, în parteneriat cu Agenția de Vise. Partenerii media sunt KISS FM și PRO TV Plus, iar comunicarea este asigurată de agenția The Plan Communication.

Fotografii: PR

Vezi și VIDEO: NEXTHASHTAG - Tudor Chirilă
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies