Ultimele cuvinte ale lui Bob Saget, actorul din Full House, sunt emoționante! Ce a transmis acesta înainte de a deceda?

Ultimele cuvinte ale lui Bob Saget, actorul din Full House, sunt emoționante! Ce a transmis acesta înainte de a deceda?
Data publicarii: 10 Ianuarie 2022
Data actualizare: 10 Ianuarie 2022
Cu mai puțin de 24 de ore înainte de a fi găsit decedat într-o cameră de hotel din Florida, Bob Saget le-a spus fanilor pe Instagram că „iubește fiecare minut” în care revine pe scenă.

Bob Saget, în vârstă de 65 de ani, a fost găsit de personalul hotelului în camera sa de la The Ritz-Carlton, Orlando, duminică, la ora 16.00. Cauza morții sale rămâne necunoscută. Poliția susține că nu au existat semne evidente de activitate neadecvată sau de consum de droguri, dar nu a fost încă efectuat un raport toxicologic.

Actorul a fost găsit la câteva ore după ce a postat pe Instagram despre revenirea pe scenă și despre cât îi îi plăcea să fie din nou în lumina reflectoarelor.

„OK, mi-a plăcut spectacolul din aceasă seară din Jacksonville. Public cu adevărat drăguț. Multă pozitivitate. S-a întâmplat aseară în Orlando și la Hard Rock Live. Publicul foarte capabil de a dărui apreciere și foarte distractiv. Mulțumesc din nou lui @comediantimwilkins pentru deschidere. (...) Nu am realizat că am făcut un set de două ore în seara asta. M-am întors în comedie așa cum eram când aveam 26 de ani. Cred că îmi găsesc noua voce și iubesc fiecare astfel de moment. Bine, ne vedem peste două săptămâni, 28 și 29 ianuarie, cu fratele meu @therealmikeyoung - Și verifică BobSaget.com pentru întâlnirile mele în 2022 – – Merg peste tot până când voi obține o poză specială/un moment special. Și apoi, probabil, voi continua, pentru că sunt dependent de asta. Pace!"

Omagiile au curs pentru actor, iar Mary-Kate și Ashley Olsen, care au jucat pe rând rolul fiicei mici în Full House,  l-au descris pe Saget drept „cel mai iubitor, plin de compasiune și mai generos bărbat”.

Vedeta lasă în urmă o soție, pe Kelly Rizzo, cu care s-a căsătorit în 2018, și pe cei trei copii ai săi — Aubrey, 34 de ani; Lara, 32 de ani; și Jennifer, 29 de ani.

FOTO: GETTY/ SHUTTERSTOCK

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!