Un astrolog a alcătuit un horoscop pentru Ucraina. Ce spune despre președintele Zelenski

Un astrolog a alcătuit un horoscop pentru Ucraina. Ce spune despre președintele Zelenski
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 15 Aprilie 2022
Data actualizare: 15 Aprilie 2022
Astrologul Dmitriy Uranus a alcătuit un horoscop pentru Ucraina, pentru următoarele două săptămâni. El a numit și câteva orașe, care ar putea fi în pericol, scrie agenția de presă ucraineană Unian.  

Astrologul spune că perioada 15-18 aprilie va fi foarte dificilă. El a prevăzut un pericol deosebit pentru președintele ucrainean Volodimir Zelenski și pentru membrii guvernului de la Kiev.

„Pe harta Ucrainei, în aceste zile, se observă o situație când Marte, aflat în tranzit, este în opoziţie cu Soarele, iar Jupiter este în opoziție cu Marte. Acest lucru ar putea însemna un punct de cotitură în război”, spune astrologul. 

El a numit și câteva orașe din Ucraina care pot fi în pericol. 

„Oamenii din Kiev, Harkov și Odesa ar fi bine să plece! De asemenea, Liovul poate fi adăugat deja pe lista zonelor cu risc ridicat pentru următoarele 2 săptămâni”, a precizat astrologul.

Cititorul în stele a publicat o hartă a Ucrainei pe contul său de socializare și a explicat ce înseamnă linia roșie și cea violet. 


 

„Linia roșie - influența lui Marte asupra orașelor Lvov și Ivano-Frankovsk. Probabilitatea atacurilor cu rachete asupra orașelor din vestul Ucrainei crește în următoarele două săptămâni.

„Linia violetă este Uranus care se așează dincolo de orizont. Linia trece de-a lungul graniței cu Polonia și Slovacia. Acest aspect completează și crește probabilitatea unor atacuri aeriene în zonele de frontieră. Convoaiele și transporturile militare ar trebui să recurgă la măsuri speciale de camuflaj”, scrie astrologul. 
 
Sursă foto: Facebook/ Dmitriy Uranus
Vezi și: Share în bucate cu Alex Petricean - Sausage Rolls

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!