Un bărbat care a murit în ambulanță avea peste 300.000 de euro la el! Cine era bărbatul

Un bărbat care a murit în ambulanță avea peste 300.000 de euro la el! Cine era bărbatul
Citeste mai mult despre: Alessandro Avanzini, ambulanta, bani, Italia,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 13 Aprilie 2022
Data actualizare: 13 Aprilie 2022
O întâmplare cel puțin bizară a avut loc în Italia și a fost făcută publică de jurnaliștii de la Corriere Della Sera pe 11 aprilie 2022.

Potrivit sursei citate, un bătrân de 80 de ani din Roma, care locuia singur într-un cartier de lux, a murit în ambulanță, în drum spre spital. Șocul cel mai mare l-au avut medicii însă în momentul în care în buzunarele bărbatului au găsit o adevărată avere!

Pe numele lui Alessandro Avanzini, bătrânul de 80 de ani avea asupra lui 12.000 de euro cash, trei cecuri în valoare de 100.000 de euro fiecare și cheile de la mai multe mașini foarte scumpe, printre care un Ferrari, un Cadillac și un Porsche.

Jurnaliștii italieni notează că bărbatul locuia singur într-un apartament dintr-un cartier de lux din Italia. El nu era căsătorit și nu avea copii, iar singura lui rudă a fost un frate, un pictor cunoscut, care a murit.

„Era un personaj excentric, dar foarte plăcut, cunoscut de toată lumea din cartier. Era îngrijorat pentru mașini, după ce cineva a lovit Ferrari-ul parcat lângă casă. Dar era îngrijorat și pentru bunurile sale. De aceea le avea cu el, nu a vrut să le lase acasă, de teamă să nu-i fie furate”, a spus pentru Corriere Della Sera un vecin al lui Alessandro Avanzini.

Vezi și: Ce a inspirat-o pe Rihanna, în România?
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!