Un bărbat răpit în urmă cu 33 de ani și-a regăsit familia datorită unui clip de pe TikTok! Cum a fost posibil

Un bărbat răpit în urmă cu 33 de ani și-a regăsit familia datorită unui clip de pe TikTok! Cum a fost posibil
Citeste mai mult despre: TikTok, barbat, barbat rapit, China,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 03 Ianuarie 2022
Data actualizare: 03 Ianuarie 2022
Li Jingwei, un chinez în vârstă de 37 de ani, a avut parte de un 2021 pe care nu-l va uita toată viața.

Potrivit presei din străinătate, bărbatul a fost răpit pe când avea doar patru ani și a fost vândut de o rețea de traficanți de carne vie. Dispărut din apropierea oraşului Zhaotong (sud-vestul provinciei Yunnan), Li Jingwei a ajuns a o familie aflată la 1.800 de kilometric distanță.

De-a lungul anilor, după ce a aflat că este adoptat, el a încercat să-și găsească părinții biologici, însă fără succes. Doar că, datorită tehnologiei avansate, Li Jingwei a avut noroc în luna decembrie a anului 2021.

Bărbatul, care acum locuiește în Guangdong (sudul Chinei), a desenat o hartă a orașului natal, așa cum și-o amintea el în minte, și a postat-o pe TikTok. „Sunt un copil care încearcă să-şi găsească casa. Am fost dus în Henan de un vecin chel în jurul anului 1989, când aveam aproximativ patru ani. Aceasta este o hartă a zonei mele natale, pe care am desenat-o din memorie”, a spus Li Jingwei în clipul care a devenit viral pe TikTok.

Astfel, oamenii legii care au văzut harta au ajuns la concluzia că aceasta seamănă cu un mic sat în care se află o femeie al cărei fiu dispăruse în urmă cu 33 de ani. Iar, după ce au realizat testele ADN, concluzia a fost una singură: Li Jingwei este fiul femeii! Astfel, cei doi s-au reîntâlnit în ultimele zile din 2021 în provincial Yunnan.

„33 de ani de așteptare, nenumărate nopți albe și, în sfârșit, o hartă desenată manual din memorie - este momentul eliberării perfecte. Mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat să mă reîntâlnesc cu familia mea”, a scris bărbatul pe internet.

foto: captură YouTube

Vezi și: PROTEVELION - Află de la Neti Sandu ce iți pregătesc astrele în 2022
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!