Un bărbat răpit în urmă cu 33 de ani și-a regăsit familia datorită unui clip de pe TikTok! Cum a fost posibil

Un bărbat răpit în urmă cu 33 de ani și-a regăsit familia datorită unui clip de pe TikTok! Cum a fost posibil
Citeste mai mult despre: TikTok, barbat, barbat rapit, China,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 03 Ianuarie 2022
Data actualizare: 03 Ianuarie 2022
Li Jingwei, un chinez în vârstă de 37 de ani, a avut parte de un 2021 pe care nu-l va uita toată viața.

Potrivit presei din străinătate, bărbatul a fost răpit pe când avea doar patru ani și a fost vândut de o rețea de traficanți de carne vie. Dispărut din apropierea oraşului Zhaotong (sud-vestul provinciei Yunnan), Li Jingwei a ajuns a o familie aflată la 1.800 de kilometric distanță.

De-a lungul anilor, după ce a aflat că este adoptat, el a încercat să-și găsească părinții biologici, însă fără succes. Doar că, datorită tehnologiei avansate, Li Jingwei a avut noroc în luna decembrie a anului 2021.

Bărbatul, care acum locuiește în Guangdong (sudul Chinei), a desenat o hartă a orașului natal, așa cum și-o amintea el în minte, și a postat-o pe TikTok. „Sunt un copil care încearcă să-şi găsească casa. Am fost dus în Henan de un vecin chel în jurul anului 1989, când aveam aproximativ patru ani. Aceasta este o hartă a zonei mele natale, pe care am desenat-o din memorie”, a spus Li Jingwei în clipul care a devenit viral pe TikTok.

Astfel, oamenii legii care au văzut harta au ajuns la concluzia că aceasta seamănă cu un mic sat în care se află o femeie al cărei fiu dispăruse în urmă cu 33 de ani. Iar, după ce au realizat testele ADN, concluzia a fost una singură: Li Jingwei este fiul femeii! Astfel, cei doi s-au reîntâlnit în ultimele zile din 2021 în provincial Yunnan.

„33 de ani de așteptare, nenumărate nopți albe și, în sfârșit, o hartă desenată manual din memorie - este momentul eliberării perfecte. Mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat să mă reîntâlnesc cu familia mea”, a scris bărbatul pe internet.

foto: captură YouTube

Vezi și: PROTEVELION - Află de la Neti Sandu ce iți pregătesc astrele în 2022
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies