Un bebeluș a murit de foame după ce mama lui a plecat o săptămână la iubitul ei

Un bebeluș a murit de foame după ce mama lui a plecat o săptămână la iubitul ei
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 25 Iulie 2022
Data actualizare: 25 Iulie 2022
Caz îngrijorator în Italia! Un bebeluș a murit după ce mama lui l-a lăsat singur în casă timp de o săptămână. Femeia se afla la întâlnire cu noul ei iubit.

Orice mamă își dorește tot ce este mai bun pentru copilul ei, însă un caz din Italia a șocat pe toată lumea! Femeia în vârstă de 36 de ani și-a lăsat fiica de doar 18 luni în casă, în timp ce ea se afla în Bergamo, acolo unde își dăduse întâlnire cu iubitul ei. 

Femeia a lăsat-o pe cea mică în casă doar cu o sticlă de lapte lângă ea și a plecat la noul ei partener. După șapte zile în care bebelușul a stat singur, acesta a fost găsit decedat. Conform autopsiei, cel mic s-a stins din viață din cauza lipsei de hrană și apă.

După ce oamenii legii au aflat de cazul îngrijorător, mama neglijentă a fost audiată. În primă instanță, ea a declarat că este o mamă bună și că bebelușul a fost lăsat cu o dădacă, însă la scurt timp a recunoscut adevărul: cel conform căruia fiica de doar 18 luni a fost lăsată să moară de foame și sete, singură în casă.

Potrivit primelor informații transmise de către oamenii legii, femeia din Italia nu ia tratament pentru probleme psihologice și nici nu a mai avut probleme cu legea până acum.

Mai mult, în bucătăria casei a fost găsită o sticlă  pe jumătate goală de benzodiazepină, iar primele surse speculează că femeia i-ar fi dat câteva picături fiicei sale, în condițiile în care nimeni nu a auzit plânsetele copilului.

Sursă foto: Shutterstock
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies