Un breakfast complet din 6 septembrie, la Virgin Radio România, cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae

Un breakfast complet din 6 septembrie, la Virgin Radio România, cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae
Data publicarii: 03 Septembrie 2021
Data actualizare: 06 Septembrie 2021
El nu este un DJ obișnuit. E născut să fie entertainer. Ea este cea mai bună prietenă a lui. Și cea mai bună voce feminină pe care am descoperit-o anul acesta. Împreună vor face, din 6 septembrie, Virgin Radio Breakfast. 

“Este un challenge pentru amândoi, avem emoții foarte mari, o să avem nevoie de susținerea voastră în fiecare dimineață. Dar noi vom fi cei mai buni ai prieteni ai voștri. Radioul este despre oameni, iar noi vă promitem foarte mulți oameni încă din prima zi”, au spus emoționați Veronica și Andrei

Prima ediție începe, așadar, cu un maraton. Deși Virgin Radio Breakfast va fi în fiecare zi de la 6:30 până la 10, pe 6 septembrie, Veronica Trandafir și Andrei Niculae vor sta în emisie până la 10 a doua zi. Ei vor prezenta întreaga echipă Virgin Radio România, într-un landscape audio din care nu vor lipsi The Motans, Carla’s Dreams, Marius Moga, Speak și Ștefania, Codin Maticiuc, Smiley, Liviu Teodorescu și multi alții. 

Virgin Radio Romania s-a lansat în ianuarie 2017 și face parte din același trust media ca Europa FM și Vibe FM. Este un post național de radio cu acoperire în majoritatea orașelor țării și se diferențiază printr-o abordare neconvențională, autentică și foarte creativă, difuzând 24/7 hip-hop, R&B și new music. De asemenea, având valori specifice brand-ului Virgin Radio, cunoscut și iubit în toată lumea, este singurul post de radio din țară partener Tomorrowland și recunoscut oficial de TikTok.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies