Un copil de 18 luni a murit asfixiat în mașina în care a fost lăsat de tatăl lui. Bărbatul s-a sinucis

Un copil de 18 luni a murit asfixiat în mașina în care a fost lăsat de tatăl lui. Bărbatul s-a sinucis
FOTO: Shutterstock
Citeste mai mult despre: copil, sinucidere, tata,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 29 Iunie 2022
Data actualizare: 29 Iunie 2022
Tragedie fără margini pentru o familie din comitatul Chesterfield, statul Virginia! Un bărbat de 37 de ani și-a pus capăt zilelor după ce a realizat că fiul lui de 18 luni a murit asfixiat în mașina în care l-a lăsat singur. Băiețelul a petrecut trei ore în autoturism, într-o căldură infernală. Poliția a dat detalii despre ce a făcut bărbatul când și-a găsit copilul fără suflare.

Nenorocirea s-a petrecut marți după amiază, când bărbatul și-a amintit că și-a lăsat copilul pe bancheta din spate a mașinii, deși afară erau temperaturi caniculare. Conform poliției din comitatul Chesterfield, bărbatul a descoperit corpul fără suflare al băiatului, însă nu s-a dus la spital, ci acasă.

Diupă ce și-a dat seama că nu mai poate face nimic pentru el, bărbatul s-a împușcat cu arma pe care o avea în locuință. Vecinii au sunat la 911 și au raportat tragedia. Oamenii legii i-au găsit pe cei doi fără suflare și au emis o declarație de presă, prin vocea Lt. Col. Christopher Hensle.

Inimile noastre sunt alături de familie și prietenii care trebuie să treacă peste asta. Dar ar fi o neglijență să nu profităm de această ocazie pentru ca oamenii să conștientizeze cât de important este să-și verifice vehiculele”, a spus oficialul, citat de wtvr.com.

FOTO: WTVR.com

Administrația Națională pentru Siguranța Traficului Rutier din SUA a emis o recomandare pentru părinții care își iau copiii cu ei în mașină, pentru a evita tragedii de acest gen pe viitor.

  1. Nu vă lăsați niciodată copiii nesupravegheați, în mașină, chiar dacă geamurile sunt parțial deschise, motorul e pornit sau aerul condiționat funcționează!
  2. Faceți-vă un obicei din a vă verifica mașina – față și spate – înainte de a închide ușile și a pleca!
  3. Așezați un obiect personal, cum ar fi o poșetă sau o servietă, pe bancheta din spate, ca un alt memento să vă uitați înainte de a încuia! Scrieți o notă sau plasați un animal de pluș pe scaunul pasagerului pentru a vă aminti că un copil este pe bancheta din spate!
  4. Păstrați cheile mașinii în afara razei de acțiune a copiilor și învățați-i că un vehicul nu este o zonă de joacă!

Fotografii: Shutterstock/WTVR

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies