Un doctor care era aproape de a face descoperiri importante despre coronavirus a fost ucis

Un doctor care era aproape de a face descoperiri importante despre coronavirus a fost ucis
Citeste mai mult despre: coronavirus, bing liu, doctor,
Autor: Iulian Ioncea
Data: 07 Mai 2020
Bing Liu, un profesor în vârstă de 37 de ani de la Universitatea din Pittsburgh, care studia răspândirea COVID-19 și era aproape de o descoperire semnificativă privind exterminarea virusului, a fost ucis în propria locuință.

Potrivit jurnaliștilor de la CNN, Bing Liu ar fi fost împușcat în cap, în gât și în trunchi de un bărbat care a fugit de la fața locului și s-a sinucis apoi, trupul acestuia din urmă fiind descoperit într-o mașină care se afla în fața locuinței profesorului. Oamenii legii au dezvăluit că ucigașul este Hao Gu, în vârstă de 46 de ani, care era prieten cu victima, însă nu se știe care a fost motivul crimei.

„Suntem profund întristați de moartea tragică a lui Bing Liu, un cercetător prolific și admirat în Pittsburgh. El era aproape de a face descoperiri semnificative în înțelegerea mecanismului celular care stă la baza infecțiilor cu noul coronavirus”, au spus colegii lui Bing Liu de la Universitatea din Pittsburgh.

Imediat după ce știrea s-a răspândit la nivel mondial, mai multe voci din întreaga lume au vorbit despre teoria conspirației, afirmând că profesorul Bing Liu a fost ucis pentru a nu duce la bun sfârșit cercetările pe care le făcea.

Vezi și: Facem bine, ca să ne facem bine! PRO TV Plus aplaudă medicii din linia întâi
Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO