Un dresor a fost atacat de un leu în timpul unui spectacol de circ. Un spectator a filmat totul

Un dresor a fost atacat de un leu în timpul unui spectacol de circ. Un spectator a filmat totul
Citeste mai mult despre: dresor, atacat de leu, circ, Rusia, video,
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 05 Ianuarie 2023
Data actualizare: 05 Ianuarie 2023
O cunoscută familie de dresori de lei din Rusia a trecut printr-un șoc, miercuri dimineață, în timpul unui spectacol de circ, în orașul Soci. O felină l-a atacat pe bărbatul care încerca să despartă alți doi lei care se încăieraseră. 

Leul și-a înfipt ghearele în spatele dresorului său, Alexei Macarenko, sub privirile înspăimântate ale spectatorilor. O tânără, prezentă în sală, a filmat incidentul și a postat video-ul pe YouTube. 


Dresorul a fost ajutat la timp de către soția lui, dar și de un ajutor, care l-a speriat pe leu cu un furtun cu apă. După ce au reușit să-i alunge pe lei în cuști, cei doi soți și-au continuat numărul printr-un dans, de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic serios. 

„Vă mulțumesc tuturor pentru grija voastră și cuvintele frumoase! Totul este bine... continuăm să trăim și să muncim, inclusiv cu acest incident ! Ieri, la spectacolul de dimineață pielea mea a avut de suferit, când am încercat să despart doi lei care se luptau. Recunoștință imensă față de sufletul meu pereche @vsozvezdiilva, mi-a salvat viața!”, a scris astăzi dresorul pe pagina lui oficială de Instagram. 

Alexei Macarenko s-a ales cu răni grave la spate (vezi imagini în galeria foto de mai jos). Un incident similar s-a produs și în 2018, în timpul unor repetiții. Atunci, dresorul a fost transportat de urgență la spital și operat, scrie presa rusă. 


Sursă video/ YouTube

Vezi și: Daniel Pavel, despre ce calități ai nevoie pentru a deveni un Survivor!


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!