Un proiect inedit: expoziție "Frumusețea în 24 de culturi"

Un proiect inedit: expoziție Frumusețea în 24 de culturi
Citeste mai mult despre: eveniment, expozitie, fotografie,
Data publicarii: 14 Septembrie 2022
Data actualizare: 14 Septembrie 2022
Un proiect inedit, ce propune o călătorie de excepție în 24 de culturi tradiționale pentru a sărbători diversitatea va fi găzduit de București Mall-Vitan în perioada 15 - 30 septembrie.   
În parteneriat cu Muzeul Național al Literaturii Române, mall-ul preferat al pasionaților de experiențe culturale de calitate, organizează o expoziție interactivă unică, în care arta fotografică se întâlnește la scenă deschisă cu cea a machiajului, creând o conexiune surprinzătoare !"Frumusețea în 24 de culturi" face parte din cadrul Festivalului Internațional de Poezie București și ilustrează, suprinse prin intermediul fotografiei. În cadrul expoziției, cele 25 de tablouri promit să își transpună privitorii într-o lume inedită, oferind informații mai puțin cunoscute publicului despre tradiții și obiceiuri din diverse parți ale globului. Detaliile sunt oferite celor mai curioși, accesând un cod QR, printr-un material video cu fotografii diverse, cu scene making of și alte detalii surprinzătoare.


 

Curatoarele proiectului, actrița Naomi Guttman și Dana Eliza Șerdean, vorbesc despre frumusețe prin diversitate culturală, despre curiozitate și descoperire, despre lume, creând prin machiaj portretul femeii autentice. Lumea surprinsă prin acest proiect îmbină arta fotografiei cu cea a machiajului, pentru a prezenta publicului larg diversitatea și frumusețea altor culturi.

Dacă vrei să descoperi lumea prin ochii machiajului, te așteptăm zilnic, între 10.00 și 22.00, la etajul 1 din București Mall – Vitan, pentru a te bucura de noi perspective asupra feminității, unicității și artei!

Vezi și:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies