Un pub din Belfast livrează acasă halbe de bere Guinness, pentru a-i convinge pe oameni să stea în casă

Un pub din Belfast livrează acasă halbe de bere Guinness, pentru a-i convinge pe oameni să stea în casă
Data: 13 Aprilie 2020
Pub-ul Hatfield House de pe Ormeau Road din sudul Belfast a livrat bere Guinness clienților din întreaga capitală a Irlandei de Nord, deoarece pandemia coronavirus a determinat închiderea temporară a tuturor pub-urilor.

Folosind o autoutilitară de ultimă generație, echipată cu un sistem de robinet portabil, serviciul a fost creat pentru a-i ajuta pe cei cărora le lipsește gustul distinctiv al unei halbe de bere neagră Guinness

Clienții apelează la Hatfield House, plasează comenzile cu o zi înainte de livrare și aceștia sosesc la destinație cu o băutură revigorantă. 

Băuturile sunt turnate pe loc în pahare din plastic de către personalul barului care poartă mănuși din latex și apoi băutura este lăsată la ușă. 

Într-o postare pe Facebook, The Hatfield House a declarat: „Suntem încântați să putem oferi tuturor clienților noștri bucuria unui draguht proaspăt livrat la domiciliul lor în această perioadă de izolare."

"Zonele de servicii din unitățile mobile sunt igienizate după fiecare utilizare pentru siguranța dvs.. Așteptăm cu nerăbdare să vă oferim servicii în curând.

„Stai în siguranță, stai acasă și lasă-ne să aducem pub-ul la tine”.

Ei au mai spus: "Vă rugăm să nu vă apropiați de noi pe stradă dacă ne vedeți. Nu putem accepta o comandă decât dacă a fost făcută la numărul de mai sus. Aceasta este pentru siguranța clienților și a personalului nostru."

Viata bate vlogul - sez. 2, episodul 3: Dupa ce a aparut la brat cu un alt barbat, unii români i-au dorit moartea
Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO