Un restaurant din Amsterdam a folosit o idee grozavă pentru a respecta regulile de distanțare socială

Un restaurant din Amsterdam a folosit o idee grozavă pentru a respecta regulile de distanțare socială
Data publicarii: 08 Mai 2020
Data actualizare: 08 Mai 2020
Având în vedere situația actuală cauzată de pandemia de coronavirus, multe dintre tabieturile noastre se vor schimba o lungă perioadă de timp.

Pe măsură ce țările încep să ridice câteva restricții și restaurantele vor începe să își redeschidă ușile, lumea se întreabă ce se va schimba.

Restaurantele din China au adăugat panouri temporare, adesea fabricate din carton, plastic sau sticlă. 

Dar la Amsterdam, Mediamatic Eten are o idee diferită. Restaurantul vegan intenționează să își așeze mesele în sere mici.

Restaurantul a denumit incintele „serres séparées” , iar structurile de sticlă oferă o vedere asupra apei.

Patronii Mediamatic Eten intenționează să deschidă pe 21 mai. Restaurantul are cinci sere. Cabinele sunt concepute pentru două persoane, dar ar fi de preferat să fie două persoane care locuiesc împreună.

"Este super confortabil, intim și plăcut, iar mâncarea este delicioasă", a declarat pentru Reuters ospătarul Janita Vermeulen.

Pe lângă sere, ospătarii poartă scuturi pentru față și servesc mâncare pe o placă de lemn pentru a preveni orice contact direct între mese și personal.

"Învățăm acum cum să curățăm, cum să servim,  cum să scoatem farfuriile goale afară într-un mod elegant, astfel încât clienții să se simtă îngrijiți bine și în siguranță", a declarat Willem Velthoven, de la Mediamatic, pentru Reuters.

Restaurantul intenționează, de asemenea, să își redeschidă zona normală de luat masa cu unele ajustări pentru a ajuta oaspeții să mențină distanțarea socială, a scris restaurantul într-o postare pe Facebook.

Potrivit Lonely Planet, restaurantul încă așteaptă permisiunea autorităților locale și naționale pentru a utiliza serele pentru a putea lua masa.

Cu toate acestea, rezervările s-au deschis și până în luna iunie sunt deja ocupate toate, pentru experiența de luat masa într-o seră.


Hârtia igienică, noua monedă internatională - Trending Review cu Daragiu - Episodul 28
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies