Un român certat cu soția, amendat cu 2.000 de lei pentru că a băut o cafea departe de casă

Un român certat cu soția, amendat cu 2.000 de lei pentru că a băut o cafea departe de casă
Citeste mai mult despre: coronavirus, amenda,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 10 Aprilie 2020
Data actualizare: 10 Aprilie 2020
Ordonanțele militare date în ultimele săptămâni par a nu-i ține deloc pe români în case, amenzile date de polițiști și de jandarmi ridicându-se deja la câteva milioane de euro.

Zilele trecute, Jandarmeria Română chiar a postat pe pagina de Facebook o întâmplare tragi-comică care îl are în centrul atenției pe un bistrițean. Bărbatul s-a certat cu partenera lui și a decis să părăsească domiciliul pentru a bea liniștit o cafea, însă în drum a fost oprit de oamenii legii și s-a ales cu o amendă de 2.000 de lei.

Iată mai jos poveseta postată de Jandarmeria Română:

„Un bistrițean are șanse serioase să intre în Cartea Recordurilor, după ce ‘’a plătit 2000 de lei pentru o cafea’’.

Pe fondul unor neînțelegeri cu partenera de viață, un bistrițean, în vârstă de 32 de ani a plecat de acasă pentru a-și savura cafeaua în oraș, la o distanță considerabilă de domiciliu.

Cu toate că măsurile Ordonanțelor Militare interzic ieșirile fără un motiv bine întemeiat, bărbatul a ales să își bea cafeaua în zona Han, deși domiciliul său se află tocmai în celălalt capăt al orașului.

De această dată, bărbatul nu s-a întâlnit însă cu reprezentanții care omologhează recordurile mondiale, ci cu un echipaj de jandarmi.

Jandarmii bistrițeni nu i-au aplicat ‘’recordul’’ amenzii, iar acum, bistrițeanul va avea de plătit 2000 de lei pentru nerespectarea măsurilor care privesc restricțiile de circulație, conform Ordonanței Militare nr. 3 din 2020.

Morala: În această perioadă, alege să-ți bei cafeaua acasă, este mult mai ieftin!”

foto: Facebook Jandarmeria Română

Vezi și: Un cântăreț anonim, pe primul loc în Trending - Trending Review cu Daragiu - Episodul 24
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies