Un șofer care a rămas fără permis de conducere a pretins Poliției să i-l restituie de Moș Nicolae

Un șofer care a rămas fără permis de conducere a pretins Poliției să i-l restituie de Moș Nicolae
Permisul suspendat poate fi recuperat mai devreme doar în condiții speciale. FOTO: Agerpres
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 05 Decembrie 2021
Data actualizare: 05 Decembrie 2021
Nu strică să-ți încerci norocul, cum nu strică să-ți schimbi comportamentul în trafic. Un șofer căruia Poliția i-a suspendat dreptul de a conduce automobile pentru 90 de zile a avut pretenția ca oamenii legii să-i înapoize permisul de Moș Nicolae. Cum a răspuns Poliția Română.

Reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne (MAI) au avut parte de o solicitare bizară înainte de Moș Nicolae, pe care au ținut să o facă publică pe pagina oficială de socializare. 

Un șofer lăsat fără permis de conducere pentru o abatere rutieră însemnată a primit, poate, cel mai neașteptat răspuns la petiția sa.

„Întrebare primită pe Facebook MAI:

- Eu am permisul suspendat 3 luni. Că tot vine Moș Nicolae astă seară, dorința mea este să mi-l aducă. Imi puteți confirma dacă mi-l aduce? Să știți că mi-am făcut și ghetele!”.

Răspuns:

- Confirmăm că astă seară vine Moș Nicolae;

- Confirmăm că dorința dumneavoastră a fost auzită;

- Confirmăm că ea va fi și îndeplinită… cu un amendament: permisul dumneavoastră îl va aduce Iepurașul de Paște!

Mulțumim pe această cale Moșului, care a înțeles că trebuie să vă dea un timp de 90 de zile să conștientizați că puteți pune în pericol atât viața dumneavoastră, cât și a celorlalți participanți la trafic!

P.S. Cei care au astfel de dorințe de la Moș Nicolae și și-au făcut și ghetele, sunt rugați să doarmă încălțați. Cu siguranță Moșul nu va putea onora așa ceva! ”, se arată în postarea publicată pe pagina oficială a MAI. 

Reacția MAI s-a viralizat rapid este comentată intens și acum. Cei mai mulți internauți au apreciat că persoana sau persoanele care administrează contul oficial de Facebool al MAI stau bine cu umorul și cu răspunsurile inteligente.

Fotografii: Agerpres/Pexels.com

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!