Un șofer de autobuz din București a devenit viral pe TikTok

Un șofer de autobuz din București a devenit viral pe TikTok
Citeste mai mult despre: sofer de autobuz, sofer, TikTok,
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 04 August 2022
Data actualizare: 04 August 2022
Un șofer de autobuz din București a reușit să strângă pe rețelele de socializare o mulțime de fani datorită propriei sale meserii. Acesta postează atât videoclipuri amuzante despre job-ul lui, cât și dansuri virale!

Dogaru Gabriel este un bărbat care a decis să facă din meseria lui artă! La bază, acesta este șofer de autobuz în București, iar pe parcursul unei zile se filmează și postează videoclipurile pe TikTok. Într-un timp foarte scurt, el a adunat peste 75.000 de urmăritori și aproximativ 2.2 milioane de like-uri. 

Pe profilul lui de TikTok, șoferul postează o mulțime de videoclipuri încă de la prima oră a dimineții. De cele mai multe ori este vorba despre un program foarte rigid, care poate începe și la 4:00. Zilele trecute, Gabriel s-a înregistrat dansând pe o melodie populară, iar în scurt timp filmarea a devenit vitală.
 

@dogarugabriel45 #STB #336 #bunadimineata #bucurestiromania #busdriver #tiktokromania???????? #waw #viral #70k #fay #fyp ♬ sunet original - JOHNNY MUSIC


Bărbatul primește o mulțime de aprecieri pe rețelele de socializare, dar și comentarii pozitive. Se pare că lumea îl apreciază atât pe el, cât și meseria pe care o practică.

„Câtă energie! Chiar vă bucurați de viață!”, „Respect, serviciu ușor”, sunt doar câteva dintre comentariile primite de la fani.

Mai mult decât atât, bărbatul își ia foarte în serios meseria și vorbește despre ea cu respect, dedicare și devotament.

„Sunt șofer profesionist de autobuz și călătorii pe care îi transport își pun viața în mâinile mele. Trebuie să îi duc la destinație în siguranță. Oare câți înțeleg importanța meseriei mele și oare câți înțeleg că nu îmi bat joc de meseria mea? Vă mulțumesc pentru aprecieri! Să vă iubească norocul!”, a spus Gabriel într-un clip video.

Sursă foto: TikTok/Dogaru Gabriel 

VEZI ȘI: Cele mai tari idei de vacanță
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies