Un șofer de camion a primit 110 ani de închisoare, după ce a provocat un accident cu patru victime

Un șofer de camion a primit 110 ani de închisoare, după ce a provocat un accident cu patru victime
Rogel Aguilera-Mederos a fost găsit vinovat de 27 de capete de acuzare. FOTO: CBS Denver YouTube
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 15 Decembrie 2021
Data actualizare: 19 Decembrie 2021
Sentință necruțătoare pentru un șofer de camion din Colorado. Un judecător din comitatul Jefferson, statul Colorado, l-a condamnat la 110 de ani de închisoare, după ce bărbatul a fost găsit vinovat de uciderea a patru persoane într-un accident provocat de acesta.

Rogel Aguilera-Mederos (25 de ani) își va petrece tot restul vieții după gratii după ce, în aprilie 2019, a provocat moartea a 4 persoane. Camionul său cu cherestea a scăpat de sub control după ce a rămas fără frâne și a intrat în plin în câteva mașini staționate pe Autostrada I 70.

Șoferul a fost găsit vinovat fiindcă nu a folosit rampele speciale pentru camioane, ci benzile clasice de pe autostradă, relatează CBS Denver. Acuzatorii săi au susținut în instanță că accidentul mortal putea fi evitat dacă șoferul respecta benzile dedicate vehiculelor de mare tonaj.

Imediat după impact, camionul a luat foc. Patru persoane, cu vârste cuprinse între 24 și 69 de ani, au murit, iar alte câteva au fost rănite.

Înainte de pronunțarea sentinței, Rogel Aguilera-Mederos a cerut îndurare, precizând că nu a vrut să provoace această tragedie.


FOTO: CBS Denver YouTube

Vezi poze de la accident în GALERIA FOTO de mai jos!

Cer îndurare. Mi-aș dori ca toată durerea să dispară din toate inimile noastre”, a spus tânărul cu lacrimi în ochi. Judecătorul a replicat că înțelege prin ce trece, că nu a vrut ca această tragedie să se petreacă, dar că trebuie să aplice legea în acest caz.

Tânărul a fost găsit vinovat de 27 de capete de acuzare, în octombrie 2021. La ultima audiere, Aguilera-Mederos a declarat că și-ar dori să fi murit el în acel accident, nu acei oameni complet nevinovați.

Fotografii: YouTube CBS Denver

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!