Un tânăr din Maramureș a cumpărat aspirină de 8.000 de lei, crezând că este cocaina. S-a dus la Poliție

Un tânăr din Maramureș a cumpărat aspirină de 8.000 de lei, crezând că este cocaina. S-a dus la Poliție
Citeste mai mult despre: cocaina, Maramures, trafic de droguri,
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 26 August 2022
Data actualizare: 26 August 2022
Un tânăr în vârstă de 20 de ani din localitatea Cupșeni, Maramureș, s-a dus la Poliție după ce a cumpărat aspirină pisată în valoare de 8.000 de lei. Acesta a crezut că este cocaină, însă a fost păcălit!

O poveste desprinsă din filmele de comedie! Un tânăr de 20 de ani din Maramureș a vrut să facă o infracțiune de mare risc, însă s-a ales doar cu câteva tablete de aspirină. Acesta a vrut să cumpere cocaină de cea mai înaltă calitate, unul dintre cele mai periculoase droguri existente, însă a fost păcălit.

Tânărul s-a întâlnit cu traficantul, a luat plicurile cu praf alb și a plecat acasă. La scurt timp, mai mulți prieteni i-au cerut acestuia drogul periculos, iar el i-a aprovizionat. Afacerea lui ilegală nu a durat prea mult deoarece clienții i-au spus că substanța primită nu are niciun efect. Nervos, el a decis să inspecteze praful și astfel a depistat că plătise 8.000 de lei pentru aspirină pisată.

Fără să stea prea mult pe gânduri, el a mers direct la secția de Poliție, acolo unde a depus o plângere împotriva traficantului, explicând că a fost înșelat. Pentru că praful de aspirină nu face parte din categoria substanțelor interzise, polițiștii au deschis un dosar penal pentru înșelăciune.

Sursă foto: /Shutterstock

VEZI ȘI: Cele mai tari idei de vacanță
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies