Un yacht deținut de un apropiat al lui Vladimir Putin ar fi fost confiscat de autoritățile din Germania

Un yacht deținut de un apropiat al lui Vladimir Putin ar fi fost confiscat de autoritățile din Germania
Citeste mai mult despre: Alisher Usmanov, dilbar, Vladimir Putin, yacht,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 17 Martie 2022
Data actualizare: 20 Martie 2022
Alisher Usmanov, un oligarh rus despre care s-a spus că este apropiat al lui Vladimir Putin, a rămas fără yacht-ul să în valoare de 600 de milioane de dolari, care ar fi fost confiscat de autoritățile din Germania.

Potrivit jurnaliștilor de la Forbes, yacht-ul Dilbar se afla în Hamburg, pe şantierele companiei Blohm+Voss, locație în care a ajuns la finalul anului 2021, pentru lucrări de mentenanță. Însă reprezentanții Ministerului Economiei și Inovării din Germania au negat informațiile, afirmând că ambarcațiunea de peste 150 de metri nu a fost confiscate de autorități.

Cu toate acestea, cei de la Forbesc spun că la bordul yacht-ului rusului Alisher Usmanov este un lux incredibil: ambarcațiunea apropiatului lui Vladimir Putin are o piscină imensă, două piste de aterizare pentru elicoptere, sauna, salon de înfrumusețare, sală de sport, iar interioarele sunt îmbrăcate în pluș. Dilbar are 12 camere, iar echipajul trebuie să fie format din cel puțin 96 de persoane!

Construit de compania germană Lurssen în 52 de luni, despre acest yacht se spune că ar avea cele mai avansate sisteme de siguranță și ar avea inclusiv un sitem de apărare anti-rachetă. Însă informația a fost negată de Peter Lurssen, CEO-ul companiei: „Dilbar are cele mai avansate tehnologii de securitate dintre toate iahturile din lume. Dar lucrurile pe care le-am citit despre el, cum că ar avea un sistem de apărare anti-rachetă, sunt toate o prostie”.

Vezi și: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!