Unde va avea loc botezul lui Lilibet, fetița lui Meghan Markle și a prințului Harry

Unde va avea loc botezul lui Lilibet, fetița lui Meghan Markle și a prințului Harry
Citeste mai mult despre: Meghan Markle, botez Lilibet, printul Harry,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 16 Iulie 2021
Data actualizare: 16 Iulie 2021
În 4 iunie 2021, familia ducilor de Sussex a devenit completă după venirea pe lume a micuței Lilibet Diana Mountbatten-Windsor. Meghan Markle și Harry au anunțat încă din 2019 că intenționează să aibă maximum doi copii. 

Presa din UK scrie că Meghan Markle a intrat deja în febra pregătirilor pentru ceremonia de botez a fetiței sale, care va fi total diferită de cea a lui Archie, primul copil al cuplului.

Băiețelul a fost botezat de arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, liderul spiritual al Bisericii anglicane, în urmă cu doi ani. Evenimentul a fost unul privat, la care au participat doar prietenii apropiați cuplului și membrii familiei regale britanice.


Meghan Markle și Prințul Harry l-au botezat pe Archie la o capelă privată de la castelul Windsor (foto: Getty Images)

Imediat după botez, au fost date publicității și primele fotografii cu băiețelul lui Meghan Markle și al prințului Harry. 

La botezul lui Archie, ducii de Sussex au respectat tradițiile regale și l-au îmbrăcat pe micuț cu aceeași ținută în care au fost creștinați și copiii prințului William și ai lui Kate Middleton.

Spre deosebire de fratele ei, micuța Lilibet va fi botezată în Statele Unite ale Americii, acolo unde s-a și născut și acolo unde părinții ei locuiesc de mai bine de un an. 

Acum, că Meghan și Harry s-au retras din familia regală nu mai sunt nevoiți să urmeze tradițiile regale. Chiar și așa, Lilibet va fi botezată în credința Bisericii Anglicane, la fel ca fratele ei, potrivit Honey.nine.

Nu se știu încă detalii despre locația unde va avea loc creștinarea micuței Lilibet, însă momentul este tot mai aproape. Presa străină scrie că botezul ar urma să aibă loc la sfârșitul lunii august. Tot atunci am putea vedea și primele poze cu fetița ducilor de Sussex. Până acum, Meghan și Harry nu au publicat pe conturile oficiale nicio fotografie cu cea mică.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Wine Trips România – Ep.1 Povestea Cramei Lacerta

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!