UNTOLD 2019. Reguli de acces și ultimele detalii despre festivalul anului

UNTOLD 2019. Reguli de acces și ultimele detalii despre festivalul anului
UNTOLD 2019 e între 1 și 4 august. FOTO: UNTOLD
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 29 Iulie 2019
Data actualizare: 29 Iulie 2019
Joi, 1 august, este prima zi de UNTOLD 2019, iar pregătirile sunt pe ultima sută de metri. Organizatorii au făcut publice regulile de acces și ultimele detalii despre spectacolul live de pe cele 8 scene ale festivalului.

UNTOLD, capitolul 5. Festivalul de la Cluj-Napoca se anunță cel mai exploziv de până acum, datorită numelor mari care vor urca pe cele 8 scene amenajate. 

Printre cele mai așteptate momente din acest an se numără super show-ul  lui Robbie Williams, show-ul unic Armin UNTOLD, mult așteptatul trio 3 are Legend (Steve Aoki, Dimitri Vegas & Like Mike), dar și revenirea pe scena principală a lui Martin Garrix. 

Și David Guetta se întoarce la Cluj-Napoca pentru ediția aniversară a festivalului UNTOLD și promite un show incredibil. Un show în premieră mondială va avea și DJ-ul Danny Avila, împreună cu compania de breakdance Flying Steps

Vezi Programul complet UNTOLD 2019

Producția festivalului din acest an va fi una impresionantă, de două ori mai impunătoare decât în anii trecuți, spun organizatorii. Scena principală va avea peste 1.500 mp de ecran led, iar decorul însumează peste 30 de camioane. Aceeași scenă, pe care vor urca unii dintre cei mai buni artiști ai lumii, va avea decor 3D și o deschidere de 90 de metri.

Peste 10.000 de persoane din 13 țări lucrează în producția efectivă a festivalului UNTOLD 2019, dintre care peste 1.800 sunt voluntari. În ceea ce privește logistica festivalului, cifrele sunt impresionante: peste 480 de camioane necesare pentru transportul logistic. Pentru grafica și designul tuturor scenelor s-au adunat peste 1.000 de ore de muncă a peste 40 de designeri și arhitecți, ce au contribuit la crearea universului UNTOLD din acest an.

Reguli de acces UNTOLD 2019

În perimetrul festivalului este interzisă intrarea cu următoarele obiecte: ghiozdane, droguri, sticle, biberoane, lasere, genți, spray-uri, cuțite, arme, obiecte contondente, articole pirotehnice, mâncare și băuturi, animale, umbrele (în caz de ploaie se recomandă folosirea pelerinelor), materiale inflamabile sau explozive, aparate foto sau video profesionale, inclusiv orice tip de aparat DSLR, orice tip de obiecte care îi pot răni pe alți participanți.

Este permis accesul cu: poșetă/borsetă (dimensiunea maximă permisă 21cm x 29cm) medicamente, insulină, picături uz medicinal, spray inhalator pentru astm. Orice astfel de produse sunt premise doar dacă sunt însoțite de scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor acesteia și cu maxim o doză zilnică. Pentru întreaga listă de obiecte permise și interzise în perimetrul festivalului, participanții pot consulta regulamentul de pe site-ul www.untold.com.

Măsuri de siguranță UNTOLD 2019

Peste 3.200 de angajați ai Ministerului Administrației și Internelor (Direcția Generală Management Operațional M.A.I, Jandarmeria Română, Inspectoratul pentru Situații de Urgență, Poliția Română, Inspectoratul General pentru Emigrări, Agenția Națională Antidrog, Biroul de Combatere a Crimei Organizate, U.P.U Cluj-Napoca) și ai Poliției Locale se vor asigura că sunt respectate măsurile de siguranță în cele 4 zile și 4 nopți de festival. 

În perimetrul festivalului vor exista 750 de agenți de securitate privați, trei spitale de campanie SMURD și trei puncte de prim ajutor. 

UNTOLD, un festival verde

În acest an, în cadrul festivalului UNTOLD, organizatorii și partenerii evenimentului au luat măsuri pentru reducerea folosirii plasticului. Astfel, băuturile și mâncarea vor fi servite în ambalaje biodegradabile. În plus, pentru plasticul și aluminiul din festival s-a mărit numărul de puncte de colectare. 

Cu sprijinul URSUS Breweries România și al Parlamentului European, organizatorii festivalului UNTOLD au desfășurat în acest an campania SHOW YOU CAN. 

„Aceasta campanie este rezultatul angajamentului anunțat de UNTOLD în Parlamentul European, la Bruxelles, în iunie 2018, ce vizează informarea și conștientizarea publicul tânăr asupra reciclării deșeurilor, a economiei circulare și implicit a colectării selective. Această campanie completează șirul de acțiuni începute de UNTOLD și partenerii săi, cu privire la conștientizarea importanței reciclării și a impactului asupra mediului înconjurător”, spun organizatorii.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies