UNTOLD 2021 | Acces gratuit în prima zi de festival pentru cei care donează sânge

UNTOLD 2021 | Acces gratuit în prima zi de festival pentru cei care donează sânge
FOTO: UNTOLD
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 14 Iulie 2021
Data actualizare: 14 Iulie 2021
Festivalul așteptat de toți fanii muzicii de azi vine cu o surpriză pentru toți cei care nu s-au decis încă să participe la UNTOLD 2021. Intrarea este gratuită în prima zi de festival pentru cei care donează sânge.

Una dintre cele mai longevive campanii de donare de sânge din România - BLOOD NETWORK – revine la UNTOLD 2021. Toți cei care vor să aibă acces gratuit în prima zi de festival sunt invitați să doneze sânge în perioada 17 iulie – 5 septembrie 2021.

Toate centrele de transfuzie sanguină din țară sunt pregătite pentru cei care vor să susțină spitalele din România. În plus, o caravană mobilă va fi prezentă în 11 orașe din țară: București, Constanța, Târgu-Mureș, Sibiu, Oradea, Ploiești, Craiova, Iași, Timișoara, Brașov și Cluj-Napoca. 

Citește șiUNTOLD 2021 | Cine sunt primii artiști confirmați. Surpriza festivalului, un rapper celebru

Toți cei care vor dona la caravanele mobile între orele 8.00-14.00 vor primi un bilet gratuit pentru prima zi a festivalului UNTOLD 2021.

Iată programul caravanei!   

 • BUCUREȘTI: 17, 18 IULIE, PARCUL HERĂSTRĂU, INTRAREA CHARLES DE GAULLE
 • CONSTANȚA: 24, 25 IULIE, PLAJA NEVERSEA 
 • TÂRGU-MUREȘ: 31 IULIE, 01 AUGUST, PIAȚA TINERETULUI
 • SIBIU: 31 IULIE, 01 AUGUST, PIETONALUL MAGAZINULUI DUMBRAVA, PIAȚA MARE
 • ORADEA: 7,8 AUGUST, PIAȚA UNIRII
 • PLOIEȘTI: 14, 15 AUGUST, PALATUL CULTURII
 • CRAIOVA: 14,15 AUGUST, PIAȚA MIHAI VITEAZUL
 • IAȘI: 21, 22 AUGUST, IULIUS MALL
 • TIMIȘOARA: 28, 29 AUGUST, PARCAREA POLITEHNICII
 • BRAȘOV: 28, 29 AUGUST, BULEVARDUL REPUBLICII
 • CLUJ-NAPOCA: 4, 5 SEPTEMBRIE, MONUMENTUL MEMORANDIȘTILOR, STRADA EROILOR

UNTOLD 2021: Tichete de cumpărături după donare

Cei care donează sânge la caravana mobilă și se înscriu în baza de date „Și Eu Donez” (reteaua.sieudonez.ro) primesc un bilet gratuit pentru prima zi a festivalului UNTOLD. În plus, se vor alege cu tichete de cumpărături de 100 de lei din partea Kaufland România. 

Mai mult, cei care donează sânge în centrele de transfuzii din țară trebuie să acceseze site-ul untold.com, secțiunea Blood Network. Acolo vor completa formularul solicitat, vor atașa o poză cu adeverința de donator, iar mai apoi vor primi pe adresa de mail un voucher valoric de 10 euro pe care îl vor putea folosi la achiziționarea abonamentelor pentru UNTOLD 2021. 

Suntem convinși că anul acesta vom avea un record de donatori, atât la caravana mobilă, cât și în centrele fixe, în contextul în care acum fanii au garanția că festivalul UNTOLD se va ține în această toamnă! Noi suntem mândri că alături de partenerii noștri reușim să ținem în viață această campanie de 7 ani, dar mai ales suntem mândri de tinerii frumoși care donează în fiecare an și prin gestul lor au salvat și salvează mii de vieți!”, spune Edy Chereji, director de comunicare UNTOLD.

În România e nevoie constantă de sânge, iar unul dintre cele mai simple moduri de a avea un impact pozitiv este să donăm. Noi, la Kaufland România, credem că implicarea face diferența, așa că de șase ani ne unim forțele cu festivalurile UNTOLD și Neversea pentru a aduce cât mai mulți donatori în rețeaua Blood Network. Donarea de sânge este o super putere pe care o avem mulți dintre noi și împreună putem face mult bine în jurul nostru”, spune Anna-Katharina Scheidereiter, manager CSR Kaufland România. 

UNTOLD 2021 va avea loc în perioada 9-12 septembrie la Cluj-Napoca.

Fotografii: UNTOLD

Vezi și VIDEO: Acces gratuit la Untold pentru elevii care iau zece la BAC. Edy Chereji: „Primesc și bani de buzunar”
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies