Untold 2023 va avea loc în perioada 3-6 august! Când se pot cumpăra primele bilete

Untold 2023 va avea loc în perioada 3-6 august! Când se pot cumpăra primele bilete
Citeste mai mult despre: UNTOLD, untold 2023,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 29 Septembrie 2022
Data actualizare: 29 Septembrie 2022
Una dintre cele mai așteptate vești de către fanii festivalului UNTOLD e aici! Cea de-a opta ediție a unuia dintre cele mai mari festivaluri din întreaga lume va avea loc în perioada 3-6 august 2023, la Cluj-Napoca.

Pe lângă cei mai buni DJ-i din lume, oragnizatorii spun că anul 2023 va aduce în line-up-ul festivalului trupe care vin pentru prima dată în România și artiști pe care fanii și-i doresc pe scena principală UNTOLD.  Ediția cu numărul 8 aduce și o poveste nouă, personaje noi și multe alte surprize pe care participanții le vor descoperi în tărâmul magic de la Cluj.  

În cele patru zile și patru nopți de festival, creatorii experienței UNTOLD vor transforma cei peste 235.000 de metri pătrați din Parcul Central din Cluj-Napoca într-o lume a diversității genurilor muzicale, care include live act-uri, show-uri ale celor mai cunoscuți artiști din cultura EDM, techno, tech-house, deep-house, house, trance, hip-hop, pop, drum’n’bass, trap, dubstep, trip-hop și multe altele.

Fanii UNTOLD care doresc să fie parte din cea de-a 8-a ediție a festivalului se pot înscrie acum pe untold.com pentru a cumpăra abonamente la un preț special de 109 euro plus taxe. Primele abonamente vor fi puse în vânzare joi, 6 octombrie, la ora 14.00. Organizatorii vor scoate la prima rundă 10.000 de abonamente la prețul special de 109 euro plus taxe, iar zeci de mii de oameni s-au înscris deja și abia așteaptă să își asigure intrarea în tărâmul magic UNTOLD 2023. 

Peste 360.000 de oameni au participat la UNTOLD 2022, în cele 4 zile și 4 nopți de festival. Peste 200 de artiști și trupe, printre care Alok, Above & Beyond, Claptone, Hardwell, Don Diablo, David Guetta, Lost Frequencies, Morten, J Balvin, G-Eazy, Major Lazer și Anne Marie, au făcut parte din cea de-a șaptea poveste UNTOLD, între 4 și 7 august 2022.

Vezi și: Lia Bugnar „Îndrăgosteala își arată valoarea după ce trece”
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies