Unul dintre cei mai importanți CEO crede că  "noul normal" și munca de acasă sunt o "aberație". Ce argumente are?

Unul dintre cei mai importanți CEO crede că   noul normal  și munca de acasă sunt o  aberație . Ce argumente are?
Citeste mai mult despre: coronavirus, munca de acasa, noul normal,
Data publicarii: 25 Februarie 2021
Data actualizare: 25 Februarie 2021
Potrivit BBC, Șeful Goldman Sachs, David Solomon, respinge munca la distanță ca un „nou normal” și o etichetează ​​drept „aberație”.

Dorința lui Solomon de a reveni lucrătorii la birou este în contradicție cu multe alte firme, care au sugerat că lucrul de acasă ar putea deveni permanent.

„Cred că pentru o afacere ca a noastră, care este o cultură inovativă, de ucenicie colaborativă, acest lucru nu este ideal. Și nu este un nou normal. Este o aberație pe care o vom corecta cât mai curând posibil ", a declarat acesta.

Deși crede că pandemia Covid-19 a contribuit la promovarea adoptării tehnologiilor digitale, Solomon e de părere că nu va duce la schimbări uriașe pe termen lung.


 

"Chiar nu aștept cu nerăbdare să mă întorc la birou", a declarat pentru BBC Tom, un tânăr de 35 de ani care lucrează în planificare urbană.

Acestuia i-a plăcut să se implice mai mult în relația cu copiii săi în timpul pandemiei. Însă angajatorul său este destul de „încăpățânat” să-l dorească înapoi cinci zile pe săptămână.

"Am găsit lipsa de înțelegere și sprijin din partea generației mai vechi de directori, precum și dorința lor de a reveni la birouri și de a nu învăța lecții cu adevărat dificilă." Tom caută acum un nou loc de muncă care să-i ofere mai multe opțiuni.

"Cel mai bun scenariu pentru mine ar fi două zile în birou - pentru a obține această legătură cu colegii - și două-trei zile acasă.

In mintea celor mai periculoși infractori

Interviu cu Mariana Van Zeller, jurnalista care arată cum funcționează piața neagră


FOTO: SHUTTERSTOCK

FULLSCREEN
CEO
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies