Va fi lansat un nou iPhone ieftin. Ce preț va avea iPhone 9 și când va apărea pe piață

Va fi lansat un nou iPhone ieftin. Ce preț va avea iPhone 9 și când va apărea pe piață
Data: 02 Aprilie 2020
Inițial, iPhone 9 trebuia să fie lansat pe 31 martie, dar din cauza pandemiei de coronavirus, evenimentul a fost amânat.  

Iphone 9 va arăta ca Iphone 8 și se speculează că telefonul va costa în jur de 399$
 

Citește și

Citește și: Suma record pe care a câștigat-o fondatorul ZOOM în ultimele trei luni. Câți bani a acumulat

Analistul Jon Prosser susține că Apple a decis  ca prima versiune să fie lansată în aprilie. iPhone 9 va fi probabil prezentat pe 15 aprilie, urmând ca lansarea pe piață să fie pe 22 aprilie

Acesta a precizat că datele nu sunt încă sigure. „Rețineți: suntem în mijlocul unei pandemii și lucrurile s-ar putea schimba”, a adăugat Prosser.

Experți și oamenii de renume din industrie promit de luni de zile un nou iPhone ieftin.

Telefonul este așteptat să fie mai mic decât modelele recente, împrumutând clasicul design iPhone 8 de 4,7 inci.

Prețul iPhone-ului a crescut constant de la un model la altul, modelele de top costând acum aproape 1.500 de lire sterline.

Ideea unui telefon Apple ieftin, conceput pentru a atrage clienții, circulă de luni întregi. Telefonul va antrena designul de pe ecranul iPhone 11 pentru un aspect în stil iPhone 8. Acesta include un scaner de amprentă tactilă și un ecran de 4,7 inchi. Acest lucru este semnificativ mai mic decât panourile de 5,8 inch până la 6,5 inchi din runda de iPhone-uri din 2019. Totuși, gadgetul misterios - zvonit ca „iPhone 9”, pare puțin probabil să prezinte tehnologia de recunoaștere facială Face ID.

De asemenea, va fi primul mobil Apple „ieftin” de la iPhone SE în 2016. IPhone SE a fost un model extrem de popular, care a costat doar 359 de lire sterline și avea un ecran mic de 4 inch. Cu toate acestea, noul „iPhone 9” are mai multe șanse să aibă un design curvy, decât să împrumute aspectul blocant al iPhone-ului SE.

Foto: Shutterstock

Viata bate vlogul - sez. 2, episodul 2: Daria Jane, transformarea
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies