VAMA anunță două concerte organizate pe plaja din Vama Veche, unul la apus, altul la răsăritul Soarelui

VAMA anunță două concerte organizate pe plaja din Vama Veche, unul la apus, altul la răsăritul Soarelui
Trupa VAMA, primul concert în Vama Veche din pandemie. FOTO: Vama Facebook
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 06 Aprilie 2021
Data actualizare: 06 Aprilie 2021
Formația VAMA este pregătită pentru două concerte-eveniment organizate pe plajă, la Vama Veche, la 23 aprilie. Organizatorii au anunțat cum vor avea acces fanii și cum se pot cumpăra biletele.

Tudor Chirilă, Eugen Caminschi, Gelu Ionescu, Lucian Clopo și Dan Lucian se vor afla pe plaja din Vama Veche unde vor cânta pentru fanii lor. Cele două concerte, care vor fi transmise live online pentru fani, vor avea loc la 23 aprilie. Primul, cu începere de la ora 20:00, va surprinde stațiunea la apus. Cel de-al doilea, cu începere de la ora 6:00 a zilei de 24 aprilie, va surprinde răsăritul de soare în Vamă. 

Ni s-a părut important să nu mai facem încă un concert din studio. Să le oferim fanilor noștri și o altă perspectivă în marea asta de transmisii online cu fundaluri artificiale pe spate. Așa că ne-a venit ideea să cântăm de pe plaja din Vama Veche înainte de deschiderea sezonului oficial, când Vama e mai aproape de cum am cunoscut-o noi și de poveștile care au făcut-o celebră. Ne-ar plăcea să putem transmite oamenilor care ne vor privi un pic din ce a simțit oricine a ajuns măcar o dată în Vamă și a prins un răsărit”, a dezvăluit Tudor Chirilă.

VAMA revine în forță cu acest concept inedit care își propune să capteze prin muzica formației cele mai importante două momente din viața unei zile în Vamă: apusul și răsăritul. Momentele se vor deosebi și prin faptul că la apus se va cânta electric, în timp ce la răsărit trupa se va juca cu un concert acustic.

De unde poți lua bilet

Concertele vor fi transmise online pe platforma streamerse.net, de unde fanii pot achiziționa trei categorii de bilete: bilet la ambele concerte (49 de lei), bilet pentru concertul de la apus (39 de lei) sau bilet pentru concertul de la răsărit (20 de lei). Cinci zile este perioada de presale în care fanii pot beneficia de un discount de 15% din prețul actual al biletelor.

Vom face un playlist generos, cu multe cântece despre mare din ambele perioade muzicale, VAMA și Vama Veche. Concertul ăsta dublu e un medicament, mai ales pentru noi: după tot anul ăsta nebun ce poate fi mai bine decât să ne trezim la răsărit după ce am cântat la apus, să avem marea în spate și să cântăm Undeva în Vamă acompaniați de liniștea mării. Sperăm doar să nu fie înnorat. Și sperăm să fiți alături de noi, fie și doar virtual”, a mai spus Tudor Chirilă.

La sfârșitul anului trecut, VAMA a organizat Vamafest, primul festival digital al unei formații din România. Timp de două zile, milioane de români au urmărit evoluțiile online ale artiștilor români invitați să cânte la festival.

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro!

Vezi și VIDEO: Tudor Chirilă, despre festivalul online VamaFest, piesele trupei Vama Veche, dar și de ce trebuie ajutați artiștii în pandemie
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!