Vama Neconvențional, un turneu unic și neconvențional care oferă experiența unui festival - 21 august la Muzeul Astra Sibiu

Vama Neconvențional, un turneu unic și neconvențional care oferă experiența unui festival - 21 august la Muzeul Astra Sibiu
Citeste mai mult despre: vama, Vama Neconventional,
Data publicarii: 20 August 2021
Data actualizare: 20 August 2021
Vama a pornit un turneu unic - Vama Neconvențional. Un turneu care oferă experiența unui festival, în 10 locații unice și reprezentative pentru comunitatile locale din țara noastră.

Trupa Vama a dat startul celui mai mare turneu național din 2021 din România, cu primele două concerte, la Castelul Corvinilor din Hunedoara și în Cetatea Oradea! Trupa a ajuns pe scene, pe data de 31 iulie, respectiv 1 august.

Două concerte cu adevărat neconvenționale pentru cei pasionați de muzica. Cei care au fost prezenți la cele două concerte au avut ocazia sa se bucure de o atmosfera de festival, unde au degustat  cafea și feluri tradiționale de mâncare, au participat la târguri și discuții cu formația. 

Concertul poate fi urmărit și LIVE pe VOYO și pe PRO TV PLUS, sâmbătă, de la ora 21:00.

Pe 6 și 7 august, Vama a susținut alte două concerte care au definit experiența turneului ca un loc de întâlnire pentru membrii comunităților locale din România, pasionați de inedit, neconvențional, artă, creativitate și muzică. 

Un moment memorabil a fost creat când Tudor a coborât în public și a cântat piesa Ana în memoria lui Traian Bălănescu.  

Mai mult, în urma unui anunț postat online, prin care Tudor a chemat tineri artiști alături de Vama, la Cetatea Rupea trupa a oferit un moment special alături de  “Grupul de chitară acustică al copiilor din Rupea”.

Cel mai mare câștig al acestui turneu sunt oamenii. E o adiere de normalitate, de energie bună care vine dinspre oamenii ăștia care se adună în fața scenei. de aceea pozele sunt mai mult despre ei decat despre noi”, a declarat Tudor Chirilă după primele concerte din turneul Vama Neconvențional.

Biletele pot fi cumpărate de AICI

Vama Neconvențional continua weekendul acesta, 13 -14 august, la Centrul de Echitatie R&R Podari, din Craiova, pe data de 13 august, și în FABER din Timișoara, pe data de 14 august. Activitățile și expozițiile organizate la aceste două locații, le găsiți pe site-ul trupei Vama.  

Vezi și: Tudor Chirilă, despre documentarul Regii Pandemiei: "Vor vedea cum s-a construit un concert cu atâtea riscuri în 2020"
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!