Vanessa Bryant, ceremonie de rămas bun pentru fiica ei, Gianna. „Doamne, ce mult îmi lipsești”

Vanessa Bryant, ceremonie de rămas bun pentru fiica ei, Gianna. Doamne, ce mult îmi lipsești
Vanessa Bryant își idolatriza soțul. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 06 Februarie 2020
Data actualizare: 06 Februarie 2020
Vanessa Bryant se pregătește de înmormântarea fiicei, Gianna, și a soțului, legendarul Kobe Bryant. Până atunci, soția regretatului baschetbalist le-a permis și fanilor să-și ia rămas bun de la cei dragi ei. 

Trupurile neînsuflețite ale celor 9 victime ale accidentului de elicopter din 26 ianuarie 2020 au fost returnate familiilor. Toți apropiații decedaților se pregătesc de funeralii, însă Vanessa Bryant le-a îngăduit colegilor și profesorilor fiicei ei să-și ia rămas bun de la ea în cadrul unei ceremonii speciale. 

Gianna (13 ani) a fost comemorată chiar la școala privată din Newport Beach, California, unde fata a fost elevă. Colegii și profesorii au venit să-i aducă un ultim omagiu, miercuri, amintind de adolescenta care era mereu cu zâmbetul pe buze și cu un mare vis la orizont: acela de a ajunge o baschetbalistă de talia tatălui ei.

„Gianna mea. Doamne, ce mult îmi lipsești. Am fost atât de norocoasă că m-am trezit să-ți văd fața superbă și zâmbetul minunat vreme de 13 ani. Aș fi vrut să fac asta până la ultima răsuflare. Mami te iubește până la Lună și înapoi. Infinit plus 1”, a scris Vanessa Bryant pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanessa Bryant ???? (@vanessabryant) on


Aproape 4 milioane de oameni au reacționat la fotografia și la declarația de iubire a Vanessei pentru fiica ei.

Citește și: Cine e soția lui Kobe Bryant, femeia care nu l-a părăsit deși a fost înșelată

Cu câteva ore înainte de evenimentul dedicat fiice sale, Vanessa Bryant și-a luat rămas bun de la soțul ei, Kobe Bryant. Ea a distribuit o fotografie pe Instagram, în care îl descrie pe acesta drept „cel mai bun prieten al meu”, „cel mai bun tată”. 

„Mi-e dor de tine. Mi-e dor să-mi spui buonjurno principessa/reina (bună dimineața prințesă/regină – n.red.)”, a scris Vanessa Bryant.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanessa Bryant ???? (@vanessabryant) on

Kobe Bryant, fiica lui Gianna și ale 7 persoane și-au pierdut viața într-un accident de elicopter la 26 ianuarie 2020. Familia Bryant se pregătește de funeralii, însă nimeni nu a dezvăluit până acum unde și cum vor fi organizate ceremoniile.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Kobe Bryant a murit într-un accident de elicopter
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies