Vanessa, văduva lui Kobe Bryant, primul interviu după tragedia în care și-a pierdut soțul și fiica

Vanessa, văduva lui Kobe Bryant, primul interviu după tragedia în care și-a pierdut soțul și fiica
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 04 Martie 2021
Data actualizare: 26 Ianuarie 2022
Vanessa Bryant, văduva lui Kobe Bryant, a oferit primul interviu după tragedia din ianuarie 2020, când și-a pierdut soțul și fiica. Gianna avea 13 ani când elicopterul în care se afla alături de tatăl ei s-a prăbușit în sudul Californiei.

26 ianuarie 2020. O zi neagră pentru sport și ziua în care viața Vanessei Bryant s-a schimbat definitiv. 

Văduva lui Kobe Bryant și-a deschis sufletul pentru prima dată de la moartea soțului și a fiicei sale și a oferit un interviu revistei People. Frumoasa soție a fostului baschetbalist apare și pe coperta revistei, acolo unde poartă o jachetă inscripționată cu echipa la care a scris istorie marele sportiv.

“Nu pot să spun că sunt puternică în fiecare zi. Nu pot să spun că nu sunt zile în care simt că nu o să rezist până la următoarea”, mărturisește Vanessa pentru People.

“Această durere este inimaginabilă, dar trebuie să te ridici și să mergi mai departe. Dacă zac în pat și plâng nu schimbă cu nimic faptul că familia mea nu va mai fi niciodată la fel. Dar dacă mă ridic din pat și trag de mine mă ajută să le fac o zi mai frumoasă fetelor mele. Așa că asta fac”, a mai spus Vanessa (38 de ani), care mai are trei fiice din căsnicia cu Kobe Bryant.

Văduva lui Kobe Bryant a mărturisit că vrea ca fetele ei fie mândre de ea. Tocmai de aceea, Vanessa duce mai departe munca soțului și se implică în ajutorarea sportivilor fără posibilități prin intermediul fundației Mamba & Mambacita Sports. 

“Dragostea lor este necondiționată și mă motivează în multe feluri. Ei mă inspiră și mă ajută să încerc să fiu mai bună de la o zi la alta”, a mai spus Vanessa. 

Tânăra mai are trei fiice din căsnicia cu Kobe Bryant: Natalia (18 ani), Bianka (4 ani) și Capri (20 de luni), despre care spune că o ajută să zâmbească în ciuda durerii. “Ele îmi dau putere”, a conchis soția lui Kobe. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram vanessabryant

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro!

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde cu Andra Gogan: „... a fost o decizie proastă!”
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies