Dr. Vasi Rădulescu, după ce a convins mii de români să se vaccineze: Medicii antivaxxeri ar trebui scoși imediat din sistem

Dr. Vasi Rădulescu, după ce a convins mii de români să se vaccineze: Medicii antivaxxeri ar trebui scoși imediat din sistem
Citeste mai mult despre: Dr. Vasi Radulescu, vaccinare,
Autor: Doina Goanta
Data publicarii: 08 Noiembrie 2021
Data actualizare: 08 Noiembrie 2021
Într-o țară în care lumea este extrem de reticentă în a se vaccina, mai ales din lipsă de informații sau, dimpotrivă, din cauza unor informații false, medicul Vasi Rădulescu încearcă să schimbe ceva în mentalitatea românilor. 

Medicul, alături de echipa sa, a încercat să răspundă cu răbdare și calm miilor de mesaje pe care le primea zilnic pe pagina sa oficială de Facebook. S-au strâns peste 20.000 de mesaje, dar munca nu a fost în zadar: mii de oameni s-au vaccinat datorită lui.

Vasi Rădulescu le-a explicat românilor care sunt beneficiile vaccinului, dar și contraindicațiile lui. După o muncă de câteva săptămâni, acesta a tras concluziile și le-a postat pe rețelele de socializare: “Conspirațiile sunt la ordinea zilei. Iar se vede răul făcut de anumite personaje”.

Vasi Rădulescu spune că o parte din vină o au medicii antivaxxeri: “Ar trebui scoși imediat din sistem. Am mesaje de la oameni care au fost opriți de medicii lor. Am și mesaje de la unii care au trecut peste părerile absurde ale medicilor și s-au vaccinat. Bravo lor. Atenție, nu era nicio contraindicație, era doar voința neagră a medicului, convins că vaccinul este experimental, nociv”.

Medicul susține că oamenilor le lipseasc informațiile corecte pentru a se vaccina și cei mai mulți nu știu ce vaccin să își facă.

 “Reticența la vaccin este înfiorătoare. Din motive absolut banale (…) Oamenii au o mulțime de frici. Nefondate. Tot răul făcut de personajele care au distribuit știri false se vede din greu. Vaccinul a devenit bau-bau, e malefic, te omoară în loc să te protejeze. De asta mulți oameni au stat și stau încă departe de vaccin”, a mai spus acesta.

Însă rezultatele muncii sale nu au întârziat să apară. “M-au surprins mesajele ulterioare, trimise după vaccinare. Mii de mesaje cu poze, cuvinte frumoase, evident cu un sentiment de bucurie și ușurare (…) Unii adolescenți sub 18 ani erau dornici să se vaccineze, însă nu erau lăsați de părinți…”

Daca ai încă nelămuriri legate de vaccinare, poți găsi informații cu bază științifică în postările medicului Vasi Rădulescu.

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies