Vedeta Playboy Ashley Mattingly a murit la 33 de ani, în autoizolare

Vedeta Playboy Ashley Mattingly a murit la 33 de ani, în autoizolare
Data: 21 Aprilie 2020
Vedeta Playboy Ashley Mattingly a murit la 33 de ani, în timp ce se afla acasă, în autoizolare.

Luni, un purtător de cuvânt al poliției a declarat pentru Fox News că raportul oficial toxicologic și cu autopsia, pentru a determina adevărata cauza a decesului, poate dura undeva, între 30 și 90 de zile.

Citește și: A trăit ani de zile în umbra surorii mai frumoase, dar acum e momentul ei de glorie. Bella Hadid, regina Instagramului

Duminică, Billy, fratele geamăn al lui Ashley, a confirmat vestea tragică, spunând despre aceasta că era un ”rockstar” și o adevărată ”regină a frumuseții”.

Și sora lui Ashley, Christy Deweese, a postat un mesaj emoționant pe Facebook: ”Zboară cât mai sus, surioară, știu că ești cel mai frumos înger din Rai”.

Conform TMZ, Ashley Mattingly a fost găsită fără viață în cursul zilei de vinei, după ce un prieten îngrijorat a alertat poliția din Austin. 

Deși nu există o cauză oficială a morții, frații acesteia au declarat că Ashley ”s-a sinucis”. Mattingly, care a fost Miss Martie în 2011 în revista Playboy, trăia de doi ani în Austin, Texas, și avea mari probleme cu consumul de alcool. Familia spune că autoizolarea impusă de pandemia de coronavirus nu a ajutat-o pe Ashley, care recent adoptase un cățel ”pentru a o ajută să-și aline singurătatea”.

Foto: Profimediaimages.ro, Facebook
 

Viața bate vlogul - sez. 2, episodul 4: Alvarez, criza de identitate

FULLSCREEN
Vedeta Playboy Ashley Mattingly a murit la 33 de ani, în autoizolare
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO