Vedetele PRO TV susțin campania Let's do it România. Pe 15 septembrie curățăm împreună toată țara. Participă și tu

Vedetele PRO TV susțin campania Let s do it România. Pe 15 septembrie curățăm împreună toată țara. Participă și tu
„Let’s do it România!”, campania care își propune să elimine toate locurile de depozitare necontrolată a deșeurilor, i-a convins pe cei de mai jos că vorba ,,unde-s mulți, puterea crește" este cât se poate de adevărată!

Alex Dima, Rareș Năstase, Irima Rimes, Monica Bârlădeanu, Amalia Enache și mulți alții s-au alăturat campaniei și invită și alți români că împreună să curățăm locul în care trăim. 

Zeci de mii de voluntari și-au anunțat participarea la nivel național, pentru a strânge gunoaiele aruncate la întâmplare în sute de localități.

Țara noastră a fost sursă mai multor inițiative locale fiind preluate și la nivel internațional, precum aplicațiile create de echipa de IT sau diferite strategii de project management, logistică sau comunicare, folosite acum și în alte țări.

România se implică, pentru că ne dorim o țară curată! Fii și tu voluntar și înscrie-te aici  

Rareș Năstase:

Alex Dima:


 

Daniel Nițoiu:


Monica Bârlădeanu:

Adela si Cove: https://www.facebook.com/vorbestelumea

Anamaria Prodan:

Tudor Bratu:

Irina Fodor:

Costin Giurgea:


“Let`s Do It, România!“ este cel mai mare proiect de implicare socială organizat în România. Din 2010 și până în prezent, “Let`s Do It, România!“ a implicat peste 1.400.000 de voluntari în acțiuni de curățenie națională și peste 50 000 de elevi și părinți în proiecte de educație ecologică.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO