VegFest, succes uriaș la Romanian Creative Week: o parte din producători au rămas fără marfă din prima zi a târgului

VegFest, succes uriaș la Romanian Creative Week: o parte din producători au rămas fără marfă din prima zi a târgului
Citeste mai mult despre: Romanian Creative Week, VegFest,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 05 Iunie 2021
Data actualizare: 05 Iunie 2021
VegFest, evenimentul dedicat consumatorilor de mâncare vegană, organizat la Iași, pe Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, în perioada 4-6 iunie 2021, în cadrul Romanian Creative Week (RCW), s-a bucurat de un succes răsunător vineri, ziua deschiderii. 

Mii de oameni au trecut pe la standurile celor zece producători autohtoni de produse vegetale prezenți la VegFest, astfel că o parte din rafturi au fost golite. Cele mai căutate produse au fost: micii, prăjiturile, brânza, toate vegane. Un interes mare l-au stârnit și sucurile, pudrele proteice din aronia, precum și batoanele din cereale. 

„Suntem impresionați și foarte bucuroși că VegFest a atras, din prima zi, atât de mulți participanți la târg. Nu ne așteptam la un asemenea succes. Toate produsele de la târg sunt făcute de producători locali, din Iași și din București. 

Cei care au rămas cu rafturile goale s-au aprovizionat deja, de sâmbătă noapte, aducând marfă la târg, pentru că ne așteaptă un weekend întreg alături de ieșeni. De sâmbătă dimineață, deja, sute de oameni ne-au vizitat”, a declarat Alexandra Corbu, organizatoarea VegFest și președinta Asociației Veganilor din România.   

VegFest se alătură celorlalte festivaluri din cadrul Romanian Creative Week, cel mai important eveniment dedicat industriilor creative din România și primul mare eveniment cu public organizat anul acesta în țară: Romanian Fashion Week, Architecture, Musicalling, Expo (in)Between, Moldova Film Festival, Visual Arts, House of influencers, VegFest și altele.  

Detalii despre VegFest găsiți AICI 

Romanian Creative Week este organizat de Federația Patronatelor din Industriile Creative (FEPIC), Primăria Municipiului Iași și Palas. FEPIC este singura federație patronală reprezentativă la nivel național ce activează în sectorul Industriilor Creative din România. Înființată la Iași, în 2011, FEIPC a organizat până în prezent peste 50 de acțiuni de promovare națională și internațională a industriilor creative românești. Amănunte despre RCW, pe www.romaniancreativeweek.ro, pe paginile noastre de Facebook, Instagram și pe canalul de YouTube

Vezi și VIDEO: Cum a câștigat Ana-Maria Mărgean Românii au Talent?

 

 

 

 

 

 

 

 

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!