Veste cumplită la Hollywood! Peter Fonda, celebrul actor din filmul "Easy Rider" a murit

Veste cumplită la Hollywood! Peter Fonda, celebrul actor din filmul Easy Rider a murit
Actorul din pelicula "Easy Rider" s-a stins vineri. Avea 79 de ani.
Citeste mai mult despre: Peter Fonda, Easy Rider, hollywood,
Autor: Redactia
Data publicarii: 17 August 2019
Data actualizare: 17 August 2019
Actorul din pelicula Easy Rider s-a stins vineri. Avea 79 de ani.

Anunț groaznic venit de la Hollywood. Actorul Peter Fonda a murit la 79 de ani, din cauza unor probleme respiratorii cauzate de cancerul la plămân. 

Conform, CNN familia actorului american este distrusă în urma acestei veste: "Cu adâncă tristeţe anunţăm că Peter Fonda s-a stins. Este unul dintre cele mai triste momente ale vieţii noastre, nu suntem în stare să găsim cuvintele potrivite ca să explimăm durerea din inimile noastre." , a declarat familia într-o declarație de presă. 

 


 

De asemenea, Jane Fonda, sora lui Peter Fonda, s-a arătat ca fiind cea mai afectată după moartea actorului american. ”Sunt foarte tristă. Era frăţiorul meu bun la suflet. Vorbăreţul familiei. Am petrecut momente foarte frumoase cu el în aceste ultime zile. S-a dus râzând!” , a spus actrița potrivit CNN. A avut trei soții, cu care are doi copii, pe Bridget Fonda și Justin Fonda.

 

Peter Fonda

Timp de două generații, Peter Fonda s-a clasat în lumea bună a cinematografiei, fiind unul dintre membrii familiei celebre de la Hollywood. A ajuns cunoscut în întreaga lume, în urma filmului Easy Rider, lansat acum 50 de ani. În distribuție a jucat alături de actorii Jack Nicholson şi Dennis Hopper.

Pe lângă această chestiune, în anul 1971 a regizat primul său film, ”The Hired Hand”, având rol principal. A fost nominalizat la premiile Oscar pentru cel mai bun actor în anul 1998, datorită rolului său din filmul ”Ulee's Gold".

Anul următor avea să apară într-un generic din filmul ”The Last Full Measure”, film jucat de actorii Samuel L. Jackson și actorul Sebastian Stan. 

FOTO: Getty Images

VEZI: Top 3 actori care au înșelat dar și-au salvat căsniciile
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies