Veste tragică de la mama băiețelului de 4 ani din Ucraina, căutat cu disperare

Veste tragică de la mama băiețelului de 4 ani din Ucraina, căutat cu disperare
Citeste mai mult despre: Ucraina, copil, Kiev, razboi,
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 06 Aprilie 2022
Data actualizare: 06 Aprilie 2022
Ieri seară, mama lui Sasha, băiețelului de 4 ani căutat cu disperare în Ucraina, a dat o veste cutremurătoare, prin intermediul unui cont de socializare. 

„Sașa, îngerul nostru este deja în rai”, a scris mama băiatului. Corpul micuțului a fost găsit după două săptămâni de căutări. 

Băiatul a dispărut în regiunea Vișgorod, când împreună cu bunica lui și alte șase persoane au urcat într-o barcă, încercând să traverseze barajul de pe Nipru de la marginea Kievului.

„Încercând să se salveze de ocupanți, au traversat barajul Kievului pe 10 martie cu bunica și câinii lor iubiți, pe o barcă. Contactul cu ei a fost pierdut”, scria la scurt timp Anna Yakhno pe facebook.  

Barca a fost găsită după o zi, bunica decedată tot atunci, dar nici urmă de Sasha, care era singurul din barcă ce purta o vestă de salvare. Băiețelul era îmbrăcat cu o geacă roșie, menționa mama lui.

„Astăzi am găsit corpul lui Sașenka. Mulțumesc tuturor celor care au crezut, care au ajutat la căutări, mulțumesc la toți pentru rugăciunile și credința voastră, mulțumesc pentru sprijin. Datorită vouă, fiul meu s-a întâlnit cu mine. Sașenka, micul nostru înger – deja este în ceruri. Astăzi, sufletul lui și-a găsit pacea”, a scris Anna Yakhno, mama copilului, pe 5 aprilie.  

Sursă foto: Facebook/ Anna Yakhno
Vezi și: 

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!